Βαθμολογία

Συναντήθηκε με εκπροσώπους του Τύπου ο Παναγόπουλος

Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, Κώστας Παναγόπουλος, είχε την ευκαιρία το πρωί του Σαββάτου και μετά την προπόνηση της ομάδας στο στάδιο Αλκαζάρ, να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και να συζητήσει μαζί τους. Η συνάντηση αυτήν, που έγινε στην κερκίδα της Θύρας 3 του γηπέδου, είχε περισσότερο την μορφή γνωριμίας με τους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ ακολούθησε και μια χαλαρή συζήτηση.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο κύριος Παναγόπουλος, αφού συζήτησε διάφορα θέματα με τους δημοσιογράφους και τους ενημέρωσε για την φιλοσοφία του, η οποία όπως είπε είναι να βλέπει και να προγραμματίζει για την επόμενη ημέρα, ζήτησε συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, ούτως ώστε να διευκολύνεται το έργο και των δύο πλευρών.

Επιπλέον, τόνισε ότι το έργο του αναμένεται να είναι δύσκολο, καθώς η ομάδα έχει πολύ λίγο χρόνο προετοιμασίας, συγκριτικά με άλλες ομάδες της κατηγορίας, ενώ συμπλήρωσε ότι η φετινή χρονιά είναι πρόκληση για τον ίδιο και ότι δεν φοβάται τις τυχόν δυσκολίες που θα προκύψουν.

Τέλος, ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, ότι κατά την διάρκεια της χρονιάς, θα οριστεί μια μέρα (περίπου στο μέσο της κάθε εβδομάδας), κατά την οποία ο ίδιος θα παραχωρεί συνέντευξη τύπου, ούτως ώστε να ενημερώνει τον κόσμο, αλλά και να απαντάει σε τυχόν ερωτήσεις.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η ομάδα της ΑΕΛ, αύριο το πρωί θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί και το βασικό σκέλος της προετοιμασίας της, ενώ όπως μας πληροφόρησε ο κύριος Παναγόπουλος η ομάδα αναμένεται να δώσει και δύο φιλικά παιχνίδια κατά την διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.