Βαθμολογία

Με ανεβασμένη ψυχολογία εν όψει Super Cap

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (1-0)

Η Δήμητρα Γιάννουλης, παίζοντας το απόγευμα της Παρασκευής σε φιλική αναμέτρηση  στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, κέρδισε με σκορ 1-0, ανεβαίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο η ψυχολογία των παιχτών εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της φετινής σεζόν την προσεχή Πέμπτη 29/8 στο F.C. ARENA με αντίπαλο τον Μαχητή Τερψιθέας, για το Super Cap.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Το συγκρότημα των Γ. Μπουρνάκα – Β. Μπακογιάννη κατάφερε και άντεξε στην πίεση των παιχτών της Τσαριτσάνης, παρουσιάζοντας μια σαφώς καλύτερη εικόνα από τα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια και δείχνοντας βελτιωτικά και πολύ ενθαρρυντικά σημάδια για τη συνέχεια.

Στον γρήγορο και δυνατό ρυθμό του παιχνιδιού συνετέλεσε η αγωνιστική παρουσία όλων των παιχτών καθώς επίσης σημαντική υπήρξε η αποφασιστικότητα και κυρίως η αθλητική συμπεριφορά που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό με την αντικειμενική και αλάνθαστη σχεδόν διαιτητική παρουσία των κ Μπουμαρσόπουλου, Τσακνάκη και Καρακώστα.

Οι πεδινοί «πράσινοι», στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης ακολουθούσαν το ρυθμό που επέβαλλαν οι κατά μία κατηγορία μεγαλύτεροι αντίπαλοί τους, δημιουργώντας κατά διαστήματα προϋποθέσεις για ανάπτυξη στο παιχνίδι, με καλό πλασάρισμα των επιθετικών της ομάδας στην περιοχή του Οικονόμου, οι παίχτες όμως του οποίου ήλεγχαν τον αγώνα, φθάνοντας εύκολα πολλές φορές μπροστά από την εστία των γηπεδούχων, χωρίς ωστόσο να μπορούν να σκοράρουν.

Τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στην επανάληψη το συγκρότημα του Κ. Κατσάρα έδειξε ουσία ως προς τον τρόπο ανάπτυξης, έχοντας ακόμη καλή κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, με αρνητικό σημείο και πάλι την μη επίτευξη τέρματος και με δεδομένες τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.

Οι καλές φάσεις που ξεχώρισαν καθώς και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης

Ευθύβολο και δυνατό μακρινό σουτ του Θώμου, απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Οικονόμου Γούπος.

13΄ Καλοχτυπημένο φάουλ του Τόλιου πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Γκικούδη.

30΄ Από σέντρα του Καλπία, ο Φτίκας επιχείρησε γυριστό δεξί σουτ μέσα στην περιοχή της Γιάννουλης, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

31΄ Ο Καραγκούνης σέντραρε έξυπνα στον Τόλιο και ο επιθετικός του Οικονόμου αστόχησε από καλή θέση να σημειώσει τέρμα.

34΄ Σειρά του Παναγιωτίδη της Γιάννουλης, απειλώντας με καλό σουτ την εστία των φιλοξενουμένων.

35΄ Ο Μανάκας επιχείρησε μακρινό δυνατό σουτ και ο τερματοφύλακας Γούπος απέκρουσε με τα χέρια, επαναφέροντας τη μπάλα στην περιοχή.

44΄ Δοκάρι σημειώθηκε για την ομάδα της Γιάννουλης από απευθείας χτύπημα φάουλ του Πατσιωτού.

46΄ Ο Πρικάκης σούταρε από κοντά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

67΄ Πλάγια σέντρα του Πρικάκη στον Τόλιο, μη καταφέρνοντας από πολύ κοντά ο επιθετικός της Τσαριτσάνης να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

72΄ Ο Καρακώστας για λογαριασμό του Οικονόμου, κάνοντας ατομική ενέργεια και φθάνοντας προ του Παναγιωτόπουλου, αστόχησε με σουτ να σκοράρει.

76΄ Από σέντρα του Τόλιου, ο Σκλάβος αστόχησε με κοντινή κεφαλιά να βρει δίχτυα.

78΄ Από φάουλ του Παναγιωτίδη και πάσα του Μανάκα στον Πατσιωτό, ο φορ της Γιάννουλης σημείωσε τέρμα με σουτ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Δήμητρας με σκορ 1-0.

Τη φιλική συνάντηση στη Γιάννουλη παρακολούθησαν 100 περίπου θεατές ανάμεσα στους οποίους οι πρόεδροι των 2 ομάδων κ Κουλουψούζης και Μουλτσιάς, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γιάννουλης κ Πακάκης, ο διοικητικός της ΕΠΣΛ κ Λεωνιδάκης και ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου και πρώην μέλος της ΕΠΣΛ κ Νταβαρούκας.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας – Β. Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας, Τέγος, Μπαρούτας, Ζάρας, Θώμος, Μανάκας, Εμμανουήλ, Πατσιωτός, Παναγιωτίδης, Σπανός (Σελήνης, Παναγιωτόπουλος, Γκαλγκανόπουλος, Κουρούτσαλης, Χατζιμπίρος, Μαυρουδής, Παπαγεωργίου).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Γούπος, Παναγιώτου Ανδρ., Σιαφαρίκας, Καραγκούνης, Καλπίας, Κουρδής, Σκλάβος, Καρακώστας, Παπαγεωργίου, Τόλιος, Φτίκας (Πρικάκης, Χάμος, Κουμπούρας, Παναγιώτου Διον., Μπαμπάλης, Κολιός, Λαζαρίδης).

Επόμενο φιλικό για τη Δήμητρα Γιάννουλης την Δευτέρα 26/8 εντός με τον Τοξότη και για τον Οικονόμο την Τρίτη 27/8 εκτός με τη Νίκαια.