Βαθμολογία

Ξεκίνησαν την σκληρή δουλειά στην ΑΕΛ (Pics)

Μία ημέρα μετά την φαντασμαγορική «πρώτη» της ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ παρουσία τριών και πλέον χιλιάδων φιλάθλων που έκαναν τη νύχτα – μέρα, οι παίκτες του Κώστα Παναγόπουλου είχαν μία κουραστική ημέρα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Διπλή προπόνηση με στόχο να δουλέψουν σκληρά και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Ο χρόνος μέχρι τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ είναι περιορισμένος και θα πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουν πολλά…

Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα ομάδα είναι άκρως ενθαρρυντικές αν αναλογισθούμε πως στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ρόστερ που θυμίζει ομάδα Β’ Εθνικής και όχι Γ’.

Παρόλα αυτά όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα ξέρουν πως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να επιτευχθεί αρχικά ο στόχος της ανόδου στη δεύτερη κατηγορία και φυσικά σε δύο χρόνο από τώρα η ΑΕΛ να επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια.

Το athleticlarissa βρέθηκε την Πέμπτη στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΛ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε στο πρώτο 20λεπτο ασκήσεις συναρμογής και στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες για περίπου μια ώρα.

Την Παρασκευή θα γίνει πάλι διπλή προπόνηση, το Σάββατο μόνο πρωί και την Κυριακή η ΑΕΛ θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο «Montana» (εκεί διαμένουν αυτή τη περίοδο ο Πανηλειακός και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού) όπου και θα διανυκτερεύσει. Μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο νομό Ευρυτανίας.