Βαθμολογία

Τι προτιμούν οι γυναίκες να κάνουν, αντί για σεξ;

Μια έρευνα που έγινε για λογαριασμό περιοδικού στις ΗΠΑ δείχνει ότι οι γυναίκες προτιμούν να κάνουν κάτι άλλο, παρά σεξ. Καταρχήν να σας πούμε ότι δεν πρόκειται για κάποια επιστημονική έρευνα, κάποιου πανεπιστημίου, αλλά για μια έρευνα περιοδικού, η οποία ωστόσο, δείχνει κάποια τάση περί του σεξ. Οι υπεύθυνοι του περιοδικού Bicycling Magazine, αποφάσισαν να κάνουν ένα γκάλοπ σχετικά με το το πόσο προτιμούν να κάνουν ποδήλατο οι άνθρωποι σε σχέση με άλλες δραστηριότητες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το σεξ.

Λοιπόν 6 στις 10 γυναίκες , αλλά και το 50% των ανδρών απάντησαν ότι επιλέγουννα κάνουν ποδήλατο παρά σεξ. Μάλιστα σε άλλη ερώτηση στην οποία καλούνταν υποθετικά να απαντήσουν, εάν για ένα μήνα έπρεπε να κόψουν σεξ ή ποδήλατο, στη συντριπτική πλειοψηφία απάντησαν ότι επιλέγουν να κόψουν το σεξ.

Αυτά όλα γίνονται φυσικά στις ΗΠΑ και επειδή το περιοδικό είναι εξειδικευμένου χώρου, οι απαντήσεις προέρχονταν από φανατικούς του ποδηλάτου, οπότε λογικό είναι οι περισσότεροι να προτιμούν τη σέλα από την κοπέλα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι το σεξ και το ποδήλατο έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους. Και αυτό γιατί το σεξ, όπως και το ποδήλατο, όταν το μάθεις, δεν το ξεχνάς ποτέ. Και για να μιλήσουμε και σοβαρά τόσο το σεξ, όσο και το ποδήλατο, είναι από πλευράς άσκησης εξαιρετικά για τον οργανισμό, χάνεις θερμίδες, βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, διώνουν το στρες και γενικά αναζωογονούν, σε απίστευτο βαθμό.

Πηγή: newsbomb.gr