Βαθμολογία

Νικηφόρο φιλικό για τον Τύρναβο

Νικηφόρα με σκορ 4-2 τελείωσε για τον Τύρναβο στο Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου η φιλική αναμέτρηση με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.
Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο γήπεδο είδαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο και χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.
Σε δήλωση του στο επίσημο portal της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ο προπονητής της ομάδας κ. Διγκόζης ανέφερε ότι η παρουσία της ομάδας θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αυτό βέβαια οφείλεται κατα κάποιο τρόπο στην κούραση χωρίς αυτό όμως να αποτελεί δικαιολογία. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν αισθητά βελτιωμένη και πως σε σχέση με το πρώτο φιλικό είδα περισσότερα πράγματα να βγαίνουν στο γήπεδο βάσει αυτών που κάνουμε στις προπονήσεις. Τα παιχνίδια αυτά είναι φιλικά προετοιμασίας γνωρίζουμε τα λάθη μας ειμαστε μια καινούργια ομάδα και χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή για να παρουσιάσουμε το αποτέλεσμα που όλοι θελουμε.
Τύρναβος: Καραναστάσης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Τέλλος, Ντο Σάντος, Ντατίδης, Σαχινίδης, Βανγκελή, Καραγιάννης,Τσούκαλος, Γεωργίου.
Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ντάλλας, Μάγγος, Δημολιός, Ευαγγέλου, Σουλιώτης, Γκαλίτσιος, Πόυτας.
Τα γκολ του αγώνα
0-1 στο 18' Κορδαλές
1-1 στο 42' Τσούκαλος
1-2 στο 44' Νταλαμπύρας
2-2 στο 64' Τσούκαλος
3-2 στο 71' Βανγελή
4-2 στο 87' Πούτας