Βαθμολογία

Τριπλό «χτύπημα» ο Φωκικός

Με ενίσχυση της αμυντικής και της μεσαίας γραμμής συνεχίστηκαν οι κινήσεις του Φωκικού στο μεταγραφικό παζάρι. Τη φανέλα της ομάδας της Άμφισσας λοιπόν θα φοράνε τη νέα σεζόν ο Πιέρ Καλαγκάνης, ο Μιχάλης Φράγκος και ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος.
«Παίχτης του Φωκικού είναι σήμερα από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Πιέρ Καλαγκάνης που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ» αναφέρει η ανακοίνωση για τον πρώτο που έχοντας κλείσει τα 31 του χρόνια, έχει φορέσει και τη φανέλα της Καλαμάτας, της Κέρκυρας, του Εθνικού και του Πιερικού, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Καβάλα.
Όσο για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Μιχάλη Φράγκο και τον 20χρονο αριστερό μπακ Γιάννη Πεχλιβανόπουλο, επισημαίνεται: «Παίχτες του Φωκικού για 2 χρόνια θα είναι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Φράγκος που αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού καθώς και ο 20χρονος Γιάννης Πεχλιβανόπουλος που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ χάφ». Σχετικά με την ποδοσφαιρική τους πορεία, στην επίσημη ιστοσελίδα του Φωκικού αναφέρεται: Αναλυτικά, ο Φράγκος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θρασύβουλο του Σάκη Τσιώλη, το 2006-2007, όταν και ανέβηκε η ομάδα της Φυλής στη Σούπερ Λίγκα, ξεχώρισε με τον Διαγόρα, με τον οποίο έφτασε ως τα πλέι οφ ανόδου της σεζόν 2010-2011, πέρασε από Πρέβεζα και Πανηλειακό, πριν αποδεχτεί τελικά την πρόταση της ισπανικής Νιχάρ, που αγωνίζεται στη Γ’ Ισπανίας. Μάλιστα, το ξεκίνημά του, ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό, αφού σε 5 αγώνες είχε σημειώσει, ήδη, τρία τέρματα.
Ο Πεχλιβανόπουλος  έχει αγωνιστεί κυρίως στην Κόρινθο ενώ στα 16 του πέρασε από την Ίντερ όπου αγωνίστηκε σε 11 ματς με την Κ17 και σε 7 με την Κ20.