Βαθμολογία

Αλλαγή γυμναστή στην ΑΕΛ

Πρόβλημα με το Μανώλη Βερίγο προέκυψε στην ΑΕΛ με το γυμναστή να μη μπορεί να αφήσει τελικά την Αθήνα κι έτσι η ΑΕΛ προχωράει σε αντικατάσταση. Νέος γυμναστής της ΑΕΛ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Λιάπης, αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά και όχι ο Μανώλης Βερίγος, που αρχικά είχε ανακοινωθεί από την ΑΕΛ, καθώς για προσωπικούς λόγους δεν αποδέχτηκε τελικά τη θέση. Ο Κώστας Λιάπης εργάστηκε πέρυσι στην ΑΕΛ Καλλονής και στη Βέροια σε ρόλο βοηθού προπονητή-γυμναστή.

Ο Κώστας Λιάπης γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1973 στο Μοσχάτο Αττικής και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι γυμναστής απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Είναι πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος με συμμετοχές σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ ήταν και κάτοχος πανελλήνιου ρεκόρ εφήβων στο ίδιο άθλημα. Το ντεμπούτο σε ποδοσφαιρική ομάδα το έκανε με τη Βέροια στη Superleague το 2007-2008 και έκτοτε συνέχισε ανελλιπώς να ανήκει στο team ποδοσφαιρικών ομάδων.

Την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 βρέθηκε στον Μακεδονικό ενώ την επόμενη διετία ήταν στο δυναμικό της Κέρκυρας με την οποία από τη Football League (09-10) βρέθηκε στη Superleague (10-11). Την σεζόν 2011-2012 ήταν στη Βέροια με την οποία σημείωσε στο ενεργητικό του άλλη μία άνοδο. Το πρώτο μισό της σεζόν 2012-2013 ήταν στην ΑΕΛ Καλλονής, ενώ το δεύτερο μισό επέστρεψε στη Βέροια.