Βαθμολογία

Πήρε Σισοκό η Λίβερπουλ

Τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ κάλυψε η Λίβερπουλ, αποκτώντας τον Αλί Σισοκό ως δανεικό από τη Βαλένθια. Η συμφωνία είχε κλείσει εδώ και λίγες ημέρες, αλλά οριστικοποιήθηκε σήμερα με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν και τους συλλόγους να συμφωνούν στη ρήτρα "μονιμοποίησης" της μεταγραφής.
«Πρόκειται για μια σπουδαία εμπειρία για εμένα να βρεθώ ανάμεσα σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Είμαι έμπειρος παίκτης, αλλά ερχόμενος εδώ θα υπάρξουν και άλλα πράγματα που θα μάθω και θα ανακαλύψω δουλεύοντας κάθε μέρα. Μπορώ να μάθω από το νέο μου προπονητή και να συνηθίσω σε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και σε διαφορετικούς αντιπάλους» είπε ο 25χρονος Γάλλος που πέρασε με επιτυχία στο παρελθόν από τη Λιόν και την Πόρτο.
«Θέλω να πάρω ό,τι μπορώ από το νέο μου προπονητή, να μάθω το διαφορετικό στιλ παιχνιδιού που υπάρχει εδώ, ακόμα και γλώσσα. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για το πρώτο μου ματς με τη νέα μου ομάδα» κατέληξε ο Σισοκό που αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή της Λίβερπουλ μετά τους Κόλο Τουρέ, Ιάγκο Ασπας, Σιμόν Μινιολέ και Λουίς Αλμπέρτο.