Βαθμολογία

Φιλική νίκη της Δήμητρας Γιάννουλης

Από τη φιλική συνάντηση, το απόγευμα της Τρίτης 20 Αυγούστου, ανάμεσα στη Δήμητρα Γιάννουλης και τον Βουκεφάλα,  εξήχθησαν θετικά συμπεράσματα τόσο για το τεχνικό δίδυμο των γηπεδούχων (Γ. Μπουρνάκα – Β. Μπακογιάννη), που χρησιμοποίησε διαφορετικό αρχικό σχήμα  ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αμπελωνιακό, όσο και για τον προπονητή των φιλοξενουμένων Σπύρο Μούτσιο, ο οποίος είδε την ομάδα του να στέκεται αρκετά καλά απέναντι σε έναν μεγαλύτερης κατηγορίας αντίπαλο.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Και οι 2 αντίπαλοι έπαιξαν ικανοποιητικό ποδόσφαιρο, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, λιγοστές ωστόσο καλές φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες, γεγονός που αποδεικνύει το μικρό σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, με τέρμα που σημείωσε ο Γκαλγκανόπουλος στο 7΄ σουτάροντας από αρκετά μέτρα μακριά και αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα του Βουκεφάλα Χαλβατζάρα.

Οι παίχτες της Δήμητρας ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, στην αρχή της επανάληψης ανέβασε ρυθμό ο Βουκεφάλας, πιέζοντας και απειλώντας την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι ανέκτησαν ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού προς το τέλος της αναμέτρησης, χάνοντας στην εκπνοή του αγώνα μια πολύ καλή ευκαιρία να αυξήσουν το σκορ.

Οι καλές στιγμές της Δήμητρας Γιάννουλης σημειώθηκαν με τον Παναγιωτίδη στο 22΄, πλάγιο σουτ του οποίου απέκρουσε με τα χέρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Βουκεφάλα και στο 89΄ όταν ο νεαρός Παπαγεωργίου έκανε ατομική προσπάθεια, ανακατεύοντας στην κυριολεξία την αντίπαλη άμυνα και συνδυαζόμενος άψογα με τον Γκουσμανίδη, δεν ευτύχησε να σκοράρει, διώχνοντας τη μπάλα πάνω από τη γραμμή του τέρματος ο Τσόπας.

Οι παίχτες του Βουκεφάλα απείλησαν με τον Ευσταθιάδη στο 12΄, στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα ελάχιστα άουτ, με τον Μπατζανούλη στο 40΄, ο οποίος επιχείρησε καλό συρτό σουτ στην περιοχή των γηπεδούχων και η μπάλα αποκρούστηκε από πόδια αμυντικών, καταλήγοντας κόρνερ και με τον Τσόπα στο 57΄, κεφαλιά του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία της Δήμητρας. Την αναμέτρηση στο γήπεδο της Γιάννουλης παρακολούθησαν 70 περίπου θεατές.

Οι διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ Μουτσουρούφης, Ντανταλής και Καραγιάννης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπουρνάκας Γιάννης – Μπακογιάννης Βασίλης): Παναγιωτόπουλος, Μαγκανίκας, Μπαρούτας, Κουρούτσαλης, Σελήνης, Θώμος, Γεωργούλας, Σπανός, Παναγιωτίδης, Γκαλγκανόπουλος, Μαλαβιέζος Ευγ. Αγωνίσθηκαν στο β΄ μέρος και οι Δημεράς, Δαούλας, Μαλαβιέζος Κ., Μάλτζαρης, Κωστόπουλος, Μαυρουδής, Μαγκούτας, Χατζημπίρος, Γκουσμανίδης, Παπαγεωργίου.

ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ (Μούτσιος Σπύρος): Χαλβατζάρας, Σάβας, Γκρέτσης, Γεωργατζάς, Σιγκούνας, Ευσταθιάδης, Νάτσης, Χατζής, Χαρούλης, Ακριβόπουλος, Μπατζανούλης. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Τσόπας, Τσακάρας, Πανέτσος, Νεράτζης Κ., Κοκαλάς, Παπαγιανούλης και 3 υπό δοκιμή παίχτες.

* Επόμενα φιλικά για τη Γιάννουλη στις 21 Αυγούστου με τον Αμπελωνιακό και στις 23 Αυγούστου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αμφότερες οι συναντήσεις εντός έδρας με ώρα έναρξης τις 18:30. Ο Βουκεφάλας αντιμετωπίζει την 22 Αυγούστου τη Γλαύκη εκτός και την 25 Αυγούστου πάλι εκτός έδρας το Ροδιακό.