Βαθμολογία

Χωρίς νικητή το φιλικό στον Αμπελώνα

Ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και τον Τύρναβο (1-1)

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Αμπελωνιακού που θα μετέχει στη νέα Γ’ Εθνική και του Τυρνάβου που θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο ανακαινισμένο γήπεδο Αμπελώνα παρουσία αρκετού κόσμου. Οι δύο ομάδες έδωσαν ένα δυνατό τεστ χωρίς όμως να ικανοποιήσουν ιδιαίτερα τους θεατές.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τον Τύρναβο να παίρνει το προβάδισμα στο 2’ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κουρτεσιώτης (ο Κούρος είχε ανατρέψει τον Βαγγέλι). Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 71’ με τον ίδιο τρόπο όταν ο Κόκκινος από τα έντεκα βήματα διαμόρφωσε το 1-1 (ο Σιάτρας είχε ανατρέψει τον Κόκκινο). Λίγες οι καλές φάσεις στο παιχνίδι και μέτριο το θέαμα. Ο Αμπελωνιακός είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Κόκκινο (16΄), Μούργκα (36΄) ενώ ο Τύρναβος είχε μια καλή ευκαιρία με τον Σουλιώτη (47΄).

Φυσικά ακόμη υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και για τις δύο ομάδες και σίγουρα θα γίνουν και άλλες μεταγραφές. Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας. Χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί παίκτες ενώ για τον Τύρναβο δοκιμάστηκε και ένας παίκτης χωρίς να γίνουν γνωστά στα στοιχεία του.

Πριν την έναρξη ο δήμαρχος Τυρνάβου Νίκος Μαλάκος τίμησε και τις δύο ομάδες του δήμου για τις ανόδους που πέτυχαν, ο Τύρναβος στη β' και ο Αμπελωνιακός στη γ' εθνική.

Αμπελωνιακός: Παπαδόπουλος Χ., Πασχαλίδης, Βασιλειάδης, Αλεξόπουλος, Πολύζος, Κομισόπουλος, Κόκκινος, Μπίκος, Κούρος, Κωτούλας, Αλεξανδρής. Αγωνίστηκαν και οι: Αλεξόπουλος Αχ., Μούργκας, Χατζούλης, Παπαδόπουλος Β., Τασούλης, Καρανίκας, Βουκιάς.

Τύρναβος: Καραναστάσης, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Κουρτεσιώτης, Ντατίδης, Γεωργίου, Ζιγκερίδης, Ουρτάδο, Ευαγγέλου, Βαγγέλι. Αγωνίστηκαν και οι: Ντάλλας, Πρίφτη, Καραγιάννης, Σιάτρας, Σουλιώτης, Μπάρος, Μάγγος, Δημολιός, Τσακνάκης, Πούτας, Αντωνόπουλος, Τσούκαλος.

Το παιχνίδι διεύθυνε ο κ. Τζήλος με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Νατσιούλα.

Eπόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Αμπελωνιακό είναι την Τετάρτη 21 Αυγούστου στη Γιάννουλη με αντίπαλο την τοπική Δήμητρα ενώ έκλεισε και δύο φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο την Τσαριτσάνη (1 Σεπτεμβρίου εντός και 8 Σεπτεμβρίου εκτός). O Τύρναβος την ερχόμενη Τετάρτη 21 Αυγούστου θα φιλοξενήσει τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.