Βαθμολογία

Ισοπαλία Οικονόμου – Μαχητή στην Τσαριτσάνη

Δυνατή φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18/8 στο γήπεδο της Τσαριτσάνης ανάμεσα στον τοπικό Οικονόμο και τον Μαχητή Τερψιθέας, 2 από τις 6 συνολικά ομάδες της Λάρισας που τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική, άγνωστο ωστόσο σε ποιόν όμιλο (πιθανολογείται η διάσπαση των λαρισινών ομάδων σε διαφορετικούς ομίλους).

Και οι 2 αντίπαλοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά την προετοιμασία, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν σε μεγάλο βαθμό εμπειρία καθώς και τον αέρα της κατηγορίας, στην οποία πρόπερσι διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο, φθάνοντας ένα μόλις βήμα πριν τη Β΄ Εθνική, λείπουν ωστόσο κάποιοι παίχτες, οι οποίοι χρειάζεται να ενισχύσουν τη νέα προσπάθεια του συλλόγου. 

Από την άλλη, οι νεοφώτιστη ομάδα του Μαχητή έδειξε σημεία δυνατά, με ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα κατά τους πρόσφατους αγώνες μπαράζ, μέσα από τους οποίους αναρριχήθηκε δίκαια στην καινούργια Γ΄ Εθνική, ελπίζοντας και εδώ σε σημαντική και αξιοπρεπή παρουσία. Ο προπονητής του Μαχητή Νίκος Σταυροθόδωρος δήλωσε πως χρειάζεται δρόμο ακόμη η ομάδα του, παρά τα πρώτα θετικά δείγματα.

Ο γρήγορος ρυθμός, το πάθος και η δύναμη υπήρξαν κάποια από τα πολλά θετικά στοιχεία της αναμέτρησης, που σε συνδυασμό με την καλή κυκλοφορία της μπάλας σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, πρόσφεραν όλα αυτά μαζί ικανοποιητικό θέαμα στους 200 περίπου θεατές. Στα αρνητικά του παιχνιδιού καταγράφεται το γεγονός πως δεν σημειώθηκαν τέρματα και από τις 2 πλευρές.

Το παιχνίδι διεύθυνε ο κ Λάμπρος Βλιώρας με βοηθούς τους κ Βασίλη Μάνο και Μάκη Γεωργίου.

Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Αυγούστου ο Οικονόμος παίζει φιλικό εκτός έδρας με τα Τρίκαλα, ενώ ο Μαχητής υποδέχεται την ίδια ημερομηνία στο γήπεδο της Νεάπολης το Διμίνι Μαγνησίας (ομάδα α΄ τοπικού).

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα ήταν

13΄Ο Καραγκούνης πάσαρε από μακριά στον Κίτσιο και μόνος αυτός προ του Μπρέλλα, σούταρε στα πόδια του τερματοφύλακα του Μαχητή.

23΄ Ο Μάτος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει στο ακέραιο πάσα του Παγκαρλιώτα.

26΄ Ο Κωστούλας βγήκε μόνος από αριστερά και σουτάροντας με δύναμη, πέρασε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία της Τερψιθέας.

27΄ Από πάσα του Νικούλη, ο Μάτος βρέθηκε σε καλή θέση, σουτάροντας με δύναμη και αποκρούοντας με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Οικονόμου Νούσιας.

33΄ Δυνατό ευθύβολο σουτ του Μάτου έξω από την περιοχή της Τσαριτσάνης, ανάγκασε τον τερματοφύλακα Νούσια να προβεί σε απόκρουση με τα χέρια, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

54΄ Από πλάγιο δυνατό σουτ του Μαλάκου, ο Λικάϊ απέκρουσε με τα χέρια σε κόρνερ.

68΄ Ο Μπαλαμπάνος κέρδισε κεφαλιά στην μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

83΄ Μακρινό συρτό σουτ του Φτίκα, ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Μαχητή να διώξει τη μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ.

85΄ Ο Βλησαρούλης πηδώντας ψηλότερα από όλους, κέρδισε κεφαλιά στη μικρή περιοχή της Τσαριτσάνης, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας Π., Παναγιώτου Ανδρ., Καρακώστας, Κολιός, Κουρδής Γ., Κουμπούρας, Πρικάκης, Καραγκούνης, Κωστούλας, Ματούλας, Κίτσιος. Αγωνίσθηκαν στο β΄ μέρος και οι Μπαμπάλης, Καλπίας, Σιαφαρίκας, Ευαγγελόπουλος, Λικάϊ, Παναγιώτου Διον., Μπέλτσιος, Λαζαρίδης, Μπαλαμπάνος και Φτίκας.

ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Νίκος Σταυροθόδωρος): Mπρέλλας, Ντούγκος, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Φλώρος, Παυλόπουλος, Τσιαντούλης, Μολάς, Νικούλης Αλ., Μάτος, Μαλάκος. Αγωνίσθηκαν στο β΄ μέρος και οι Κουρούκας, Βλησαρούλης, Μάρκου, Κουρδής Αν., Μπαλαμώτης, Τζιορμακλιώτης, Σιάρκος, Τάτσιος, Κορλός, Λιλολάρι και Βαγλής.