Βαθμολογία

Τετάρτη, 20:30 η «πρώτη» στο Αλκαζάρ!

Μαθαίνει τους αντιπάλους της και το πρόγραμμα της νέας Γ’ Εθνικής η ΑΕΛ

Υπό το φως των προβολέων θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη και ώρα 20:30 η πρώτη επίσημη προπόνηση της ΑΕΛ στο ιστορικό και θρυλικό Αλκαζάρ, παρουσία πλήθος κόσμου. Ο στόχος φυσικά της φετινής χρονιάς είναι η ομάδα να κάνει ένα δυναμικό καμ - μπακ και να επιστρέψει στο συντομότερο χρονικό διάστημα εκεί όπου δικαιωματικά αξίζει, στην Σούπερ Λίγκα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί αυτές τις ημέρες να «τρέξει» κάποια οργανωτικά θέματα για να είναι όλα έτοιμα σε εύλογο χρονικό διάστημα, δεδομένου πως έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Παρόλα αυτά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά.

Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι πως έχει ανοίξει η… όρεξη όλων με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα σε μεταγραφικό επίπεδο και σίγουρα τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες!

Να θυμίσουμε πως η κλήρωση της νέας Γ’ Εθνικής θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η συγκρότηση των ομίλων στους οποίους θα συμμετέχουν τα σωματεία και θα μάθει και η ΑΕΛ τους αντιπάλους της. Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας έχει οριστεί για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013.