Βαθμολογία

Ήρθε για να μείνει ο Ηρακλής Λάρισας

Ο Ηρακλής Λάρισας, είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της πόλης μας. Πέρυσι, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία, η ομάδα κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας και τώρα προετοιμάζεται για την απαιτητική σεζόν που τον περιμένει φέτος.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το διάστημα που προηγήθηκε, ο Ηρακλής Λάρισας, ανανεώθηκε αρκετά σε όλους τους τομείς, καθώς όχι μόνο απέκτησε έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές, αλλά πλέον στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο Κώστας Κολομητρούσης, που θέλει να πετύχει κάτι καλό με την νέα του ομάδα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ιδανικό, οι ποδοσφαιριστές έχουν όρεξη για δουλειά και η διοίκηση βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Πλέον, το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα καταφέρει το λαρισινό σωματείο στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου ο Ηρακλής προετοιμάζεται για την νέα χρονιά και σας παρουσιάζει δηλώσεις των πρωταγωνιστών, καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Τριανταφυλλόπουλος(Δόξα Αργυροπουλίου), Μπάρδας(από ομάδα της Θεσσαλονίκης), Κασνακούδης(ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Κολομητρούσης(ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Κουρούμαλος(Δωτιέας Αγιάς), Χατζής(Αστέρας Νέου Περιβολίου), Μούμος(Όλυμπος Λάρισας), Βάσσος(Όλυμπος Λάρισας), Χολέβας(Ατρόμητοι/Θύελλα), Φουσίκας(ΠΑΟΛ Αβέρωφ).

Έφυγαν: Φούντας, Τσινούδης, Μπακαρός, Μέκρας Γ., Μητρακούλης, Κόλλιας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Νίκος Φιλίππου, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Αρχικά, να ευχηθώ να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα φέτος και μακάρι η χρονιά να πάει καλά χωρίς τραυματισμούς και να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής».

Εκ μέρους της διοίκησης, μίλησε και ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας, κύριος Μανώλης Δασκαλόπουλος και υπογράμμισε τα εξής: «Φέτος, ο Ηρακλής έκανε μια ανανέωση και έφερε καινούρια παιδιά στην ομάδα. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα και περιμένουμε από τα νέα παιδιά να δείξουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο. Κάναμε ορισμένες καλές μεταγραφές και θα δούμε μέσα στο γήπεδο το αποτέλεσμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, τον κύριο Κολομητρούση και μακάρι να γίνει κάποια έκπληξη».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Κώστας Κολομητρούσης, ανέφερε τα εξής: «Φέτος, ήρθαν καινούριοι ποδοσφαιριστές στον Ηρακλή και έτσι δεν μπορώ να πω από τώρα τον στόχο που θα βάλουμε για το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι ότι ενισχυθήκαμε και είμαστε μια νεανική ομάδα, που θέλει να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην κατηγορία».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Γιώργος Μούμος, Δημήτρης Μαγαζιώτης και Θανάσης Τριανταφυλλόπουλος. Αναλυτικά όσα είπαν.

Γιώργος Μούμος: «Ήρθα σε ένα σωματείο με ιστορία, που σύμφωνα με τις μεταγραφές που έκανε φέτος στοχεύει σε κάτι καλό. Το κλίμα μεταξύ μας είναι ιδανικό, ενώ το ρόστερ είναι πολύ καλό. Ευελπιστώ να καταφέρουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δημήτρης Μαγαζιώτης: «Φέτος, είναι μια νέα χρονιά για την ομάδα. Ανεβήκαμε στην Α’ Ερασιτεχνική με πολλές φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσουμε. Ήρθαν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και σαν στόχο έχουμε πάνω απ’ όλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα φέτος».

Θανάσης Τριανταφυλλόπουλος: «Φέτος, περιμένουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Η ομάδα επέστρεψε μετά από χρόνια στην κατηγορία που της αξίζει κι εμείς θεωρούμε ότι έχουμε την υποχρέωση να ανταπεξέλθουμε. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και πάνω απ’ όλα χωρίς τραυματισμούς».