Βαθμολογία

Η εννιαμελής προσωρινή διοίκηση της Δόξας

Το ειρηνοδικείο Δράμας όρισε προσωρινή διοίκηση στον σύλλογο, την οποία απαρτίζουν εννέα άτομα. Στη λίστα αυτή, βρίσκονται οι άνθρωποι που πρότεινε η διοίκηση του ερασιτέχνη, η οποία και έκανε την προσφυγή στην δικαιοσύνη, ενώ θέση μέσα στην ομάδα θα έχει και ο Αντώνης Κασδοβασίλης, ο οποίος πάντως δεν βρίσκεται στους εννιά «εκλεκτούς». Την εννιαμελή προσωρινή διοίκηση αποτελούν οι:

1.Σταύρος Δαϊλάκης του Αποστόλου
2.Δημήτριος Αλεξιάδης του Ιωάννη
3.Γεώργιος Γκαζάνης του Σταύρου
4.Γεώργιος Παντελίδης του Χαραλάμπους
5.Κωσταντίνος Παπαλάμπρου του Παναγιώτη
6.Δημήτριος Περσίδης του Ιωάννη
7.Χαράλαμπος Τοματσίδης του Γεωργίου
8.Πέτρος Τσακαλίδης του Ευαγγέλου
9.Γρηγόρης Τσεπίδης του Ιωάννη»

Από εκεί και πέρα, η νέα διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, την Δευτέρα (19/8) θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου, εκεί όπου θα φανερωθούν και οι πρώτες της προθέσεις. «Ανακοινώνεται από την Προσωρινή Διοίκηση της Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» ότι την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 και ώρα 15.00΄ στα γραφεία της Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» θα δοθεί συνέντευξη τύπου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ενώ για την θέση του προέδρου των «Μαυραετών», σύμφωνα με το sportdrama, αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο πρώην βουλευτής, Σταύρος Δαϊλάκης.
Όπως και να’ χει, πλέον, η νέα προσωρινή διοίκηση έχει αρκετή δουλειά, αφού υπάρχουν πολλά τρέχοντα θέματα που πρέπει να εξεταστούν. Πρώτο και βασικότερο φυσικά, ο καταρτισμός του φακέλου για την άδεια συμμετοχής που πρέπει να παραδοθεί στην διοργανώτρια αρχή μέχρι τις 29 του μήνα, έτσι ώστε η Δόξα Δράμας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Επίσης άλλο ένα θέμα που θα απασχολήσει τους «ασπρόμαυρους» είναι οι προσθήκες που θα πρέπει να κάνει η ομάδα, έτσι ώστε να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές σύνολο στην δεύτερη κατηγορία.