Βαθμολογία

Θετική η πρώτη εικόνα για τον Ουρτάδο

Αυτό το διάστημα το θέμα που απασχολεί το τεχνικό τιμ του Τυρνάβου είναι η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου. Γι’ αυτό το λόγο και δοκιμάζεται τις τελευταίες 3 ημέρες ο Άλεξ Ουρτάδο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που έχει κάνει ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Διγκόζης και οι συνεργάτες του ο εν λόγω παίκτης έδειξε θετικά στοιχεία ωστόσο ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για τον 24χρονο ποδοσφαιριστη.

Ο Άλεξ θα προπονηθεί και Παρασκευή – Σάββατο και την Κυριακή θα πάρει μέρος στο φιλικό με τον Αμπελωνιακό. Ανάλογα με την εικόνα που θα παρουσιάσει θα αποφασιστεί και εάν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνουν και για άλλες περιπτώσεις παικτών διότι ακόμη δεν έχει κλείσει το ρόστερ.

Εξάλλου η ομάδα περνά στο στάδιο του μονταρίσματος με τα φιλικά παιχνίδια. Εκτός του φιλικού με τον Αμπελώνα έχουν προγραμματιστεί για τη συνέχεια και με Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Α.Ο. Τρίκαλα 1963 και Ολυμπιακό Βόλου.

Την Τετάρτη οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί και στη συνέχεια πήραν ρεπό ενόψει της εορτής του 15Αύγουστου. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει ξανά το απόγευμα της Παρασκευής.