Βαθμολογία

Ψάχνει σέντερ φορ ο Μαχητής Τερψιθέας

Στην απόκτηση ενός ικανού επιθετικού επικεντρώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις η ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας. Οι τελευταίες επαφές των ανθρώπων του συλλόγου αφορούσαν στον Νίκο Βούλγαρη (που πέρσι αγωνίστηκε σε Τσαριτσάνη και Τύρναβο) με τον οποίο έγιναν κάποιες συζητήσεις χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποια εξέλιξη.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση του 28χρονου επιθετικού μάλλον απομακρύνεται για τους πρωταθλητές ΕΠΣΛ.Από κει και πέρα υπάρχει ενδιαφέρον για τρεις νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές η απόκτηση των οποίων αποτελεί θέμα χρόνου.Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας χθες η ομάδα προπονήθηκε το πρωί ενώ για σήμερα και αύριο δόθηκε ρεπό στους παίκτες του Μαχητή οι οποίοι θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους το Σάββατο. Η ομάδα θα προπονηθεί το Σάββατο στην Κοιλάδα και την Κυριακή θα δώσει την πρώτη της φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της με τον Οικονόμο στο γήπεδο Τσαριτσάνης (18:30).

Συνοπτικά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων:
18/8 με Οικονόμο Τσαριτσάνης (18:30, γήπ. Τσαριτσάνης)
21/8 με Διμήνι (18:00, γήπ. Νεάπολης)
24/8 με Ρήγα Φεραίο (18:00, γήπ. Βελεστίνου).

*Στις 29/8 ο Μαχητής Τερψιθέας θα αντιμετωπίσει τη Δήμητρα Γιάννουλης για το Super Cup της ΕΠΣΛ (το γήπεδο και η ώρα θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα από την ΕΠΣΛ), ενώ ανοιχτές είναι ακόμα οι ημερομηνίες 3/9 και 8/9 για ακόμα δύο φιλικά.
Σε ό,τι αφορά στο «Χορηγικό πρόγραμμα και προτάσεις διαφημιστικής προβολής» το τμήμα Marketing του συλλόγου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με επώνυμη επιχείρηση για τη χορηγία «Χορηγός Μανίκι», κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στη φανέλα του συλλόγου. Επίσης σε προφορική συμφωνία ήρθε χθες ο πρόεδρος κ. Παπαρσένος Αχιλλέας με τον περσινό «Χρυσό Χορηγό» κ. Μπομπόλα Αποστόλη ώστε και φέτος να είναι ο «Χρυσός Χορηγός» της ομάδας, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως από το γραφείο Τύπου την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος σχετικά με το θέμα της συγκρότησης των ομίλων της Γ’ Εθνικής και με αφορμή την προσπάθεια δημιουργίας κοινής γραμμής από τους εκπροσώπους των σωματείων του νομού ώστε να μην υπάρξει διάσπαση των ομάδων της Λάρισας, ο γενικός διευθυντής του Μαχητή Αχιλλέας Στεργιάκης έκανε λόγο για ελλιπή ενημέρωση από την πλευρά της ΕΠΟ. «Έχουμε δηλώσει συμμετοχή στο καινούργιο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής χωρίς να ξέρουμε τους όρους. Κανένας δεν μας ενημερώνει εγγράφως. Έχουμε φτάσει στα μέσα Αυγούστου και οι μόνες έγκυρες πληροφορίες από την Ε.Π.Ο. είναι ότι στις 15/9 θα υπάρχει αγώνας κυπέλλου και στις 2/9 θα γίνει η κλήρωση των ομάδων όπως και ο καταρτισμός των ομίλων. Ξαφνικά θέλουν να μας χωρίσουν σε ομίλους για να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αλλά δεν υπολογίζουν ότι έτσι θα επιβαρυνθούν με περισσότερα έξοδα οι ομάδες. Καλώ τους υπευθύνους της ΕΠΟ να μας ενημερώσουν εγγράφως για να μπορέσει η κάθε ομάδα να κάνει τον προϋπολογισμό της για το καινούργιο αυτό πρωτάθλημα».

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Πηγή: Ελευθερία