Βαθμολογία

Όουεν: Πρωτάθλημα η Τσέλσι!

Στην πρόβλεψη ότι η Τσέλσι θα κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα, λόγω... Ζοσέ Μουρίνιο, και ότι η Λίβερπουλ θα τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα προχώρησε ο πρώην διεθνής άγγλος επιθετικός και σχολιαστής πλέον για το BBC, Μάικλ Όουεν.

"Η Τσέλσι είναι το φαβορί για εμένα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανεξάρτητα από τη μεταγραφική δραστηριότητα. Η επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο έχει μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο Μουρίνιο δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ και ο 'Special One' αξίζει πλήρως τον τίτλο που έχει κερδίσει.

Για τη Λίβερπουλ πολλά θα εξαρτηθούν από το αστέρι της ομάδας, Λουίς Σουάρες. Εάν φύγει θα είναι ανηφορική η διαδρομή για τον Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος έχει ζητήσει από τους οπαδούς της Λίβερπουλ να είναι υπομονετικοί αυτούς τους μήνες του καλοκαιριού.

Θα ήταν σχεδόν αδύνατο να αντικατασταθεί και θα πρέπει να αποκτηθεί παραπάνω από ένας φορ για να ισοφαριστούν τα γκολ του. Εάν μείνει ο Σουάρες και έρθουν μερικά νέα αποκτήματα, τότε η 4η θέση θα είναι ανοιχτή για τη Λίβερπουλ.

Παρότι η Γιουνάιτεντ έχει την πιο σταθερή ομάδα, ο σύλλογος γενικά βρίσκεται σε μία περίοδο μετάβασης όσον αφορά στον προπονητή και στα αποδυτήρια.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει η φόρμα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και, αν φτάσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο όπως πέρυσι, η Γιουνάιτεντ θα είναι σίγουρα μέσα στους διεκδικητές".