Βαθμολογία

Παναγιώτης Μπαχράμης: Για πάντα αναπόσπαστο κομμάτι μας

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010, στην πόλη της Λάρισας αλλά και στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, όπου η Α.Ε.Λ. αγωνίζεται σε παιχνίδι προετοιμασίας με τον τοπικό Πιερικό, η πληροφορία που φτάνει παραλύει το κορμί, το νου και εκμηδενίζει τις αισθήσεις των μελών της οικογένειας της Α.Ε.Λ. και όχι μόνο.

Το Club του Παραδείσου ανακοινώνει ακόμη μια μεγάλη αγωνιστική "μεταγραφή": τον Παναγιώτη Μπαχράμη.

Ο Παναγιώτης υπήρξε ένα από τα ξεχωριστά μέλη της Ομάδας τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος. Αθλητής με εξαιρετική ποιότητα, συνέβαλε καθοριστικά στην επάνοδο της Α.Ε.Λ. στην Α’ Εθνική καθώς επίσης και στις μετέπειτα σύγχρονες επιτυχίες της (κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδος το 2007, ευρωπαϊκή πορεία της ίδιας χρονιάς), τιμώντας για τέσσερα χρόνια (από το 2004 έως το 2008) τη Βυσσινί φανέλα με το Άλογο στη θέση της καρδιάς.

Ως άνθρωπος υπήρξε αυθεντικός , δυνατός , παθιασμένος , αγωνιστής, ειλικρινής με συνέπεια να αποτελέσει κάτι περισσότερο από έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή μέλος του αγωνιστικού τμήματος της Α.Ε.Λ. Υπήρξε ένας από μας.

Τρία χρόνια μετά, παραμένει και θα παραμείνει για πάντα αναπόσπαστο κομμάτι μας, ζωντανός στη Βυσσινί καρδιά και ψυχή μας.