Βαθμολογία

Ετοιμάζει πρόταση για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ μέσα στην εβδομάδα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Independent».

Ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται στην Ουαλία και περιμένει νέα σχετικά με την μεταγραφή του από την Τότεναμ στην Ρεάλ, με τον παίκτη να είναι έτοιμος να πιέσει από την πλευρά του τα «σπιρούνια» για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Μαδρίτη.

Όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα, η Γιουνάιτεντ δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη πρόταση στην Τότεναμ αλλά σκέφτεται πολύ την υπόθεση του Μπέιλ ώστε ο Ουαλός να αποτελέσει την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ντέιβιντ Μόγιες.

Η Τότεναμ μάλιστα λέγεται ότι έχει απογοητευτεί από τις διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ και θα φανεί πιο δεκτική σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις με τους περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας.

Τα «σπιρούνια» συνεχίζουν να θέλουν 120 εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσουν τον Ουαλό ενώ σε περίπτωση που αρχίσουν οι συζητήσεις με την Γιουνάιτεντ ένα όνομα που μπορεί να δελεάσει την Τότεναμ ώστε να «ρίξει» τις απαιτήσεις της είναι αυτό του Τσιτσαρίτο.

Ο Μπέιλ είναι στο σπίτι του στο Κάρντιφ, καθώς έχει κληθεί από την Εθνική Ουαλίας για το φιλικό με την Ιρλανδία (14/8) και περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με το «σίριαλ» της μεταγραφής του. 0 24χρονος εδώ και ένα μήνα δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα φιλικό της Τότεναμ, διότι επικαλείται ένα μυϊκό τραυματισμό αλλά ο προπονητής της Εθνικής Ουαλίας, Κρις Κόλμαν όταν ανακοίνωσε τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στην φιλική αναμέτρηση είπε πως κανείς δεν τον έχει ειδοποιήσει ότι ο παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Έτσι αν ο Μπέιλ παίξει με την Ουαλία αυτό θα είναι μια απόδειξη ότι τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο τραυματισμός είναι ψεύτικος και πως αυτός είναι ένας τρόπος για να πιέσει την Τότεναμ σχετικά με την μεταγραφή του, ήταν αληθινά.

Για την Ρεάλ ο Ουαλός τείνει να γίνει.. ψύχωση αλλά βλέποντας πόσο δύσκολες είναι οι διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ στην «Βασίλισσα» ήδη έχουν αρχίσει και εξετάζουν ξανά την υπόθεση του Λουίς Σουάρες.

Πηγή: sentragoal.gr