Βαθμολογία

Γυμναστήριο και πρωινή προπόνηση για τη Δήμητρα Γιάννουλης

Το πόσο πολύ σοβαρά και υπεύθυνα βλέπει τη φετινή χρονιά η Δήμητρα Γιάννουλης, αποδεικνύει εκτός των άλλων, ο τρόπος, η ποιότητα και το είδος της προετοιμασίας που επιβάλλει στους ποδοσφαιριστές το τεχνικό δίδυμο των «πρασίνων».

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι Γιάννης Μπουρνάκας και Βασίλης Μπακογιάννης έχοντας προβεί στις καλύτερες δυνατές επιλογές όσον αφορά το ρόστερ, ξεκίνησαν σχετικά νωρίς την προετοιμασία, δίνοντας βάρος σε όλους τους τομείς, που είναι απαραίτητοι και συμβάλλουν στην καλύτερη και πιο αποτελεσματική αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, 2 με 3 φορές, πραγματοποιούνται και πρωινές προπονήσεις, κάτι που συμβάλλει στη φυσική κατάσταση και στη ψυχολογία των παιχτών, αυξάνοντας τη διάθεση καθώς και το ρυθμό της εκγύμνασης.

Σημασία επίσης δίδεται στον τομέα της δύναμης και προς τούτο, σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες του σωματείου, ενίοτε χρησιμοποιούνται ειδικά μέσα γυμναστηρίου, όπως πρόσφατα που η ομάδα χρησιμοποίησε τους χώρους και τα όργανα του ιδιωτικού γυμναστηρίου BODY CENTER ARENA (οδός Τζαβέλα 4 στη Λάρισα).

Ακόμη, με τον αριθμό των φιλικών συναντήσεων που έχει προγραμματίσει το σωματείο, εκτιμάται ότι η ομάδα θα είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται, να μπει θετικά και με διάρκεια στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, του κυπέλλου αρχικά και του πρωταθλήματος στη συνέχεια, (θα προηγηθεί το παιχνίδι Super Cap στις 29 Αυγούστου με αντίπαλο τον Μαχητή Τερψιθέας), έχοντας δηλώσει ότι  οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί.

Εν τω μεταξύ, το συγκρότημα της Γιάννουλης υποδέχεται σήμερα Τρίτη (13/8) και ώρα 18:30 στο γήπεδό της, τους Αγίους Αναργύρους, σε φιλική αναμέτρηση.