Βαθμολογία

Το ευχαριστώ του Τάσου Μπεριτζά

Μετά την οριστικοποίηση των επιλογών για την επόμενη ημέρα της ΑΕΛ επιθυμώ να εκφράσω τις δημόσιες ευχαριστίες μου προς τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα το φετινό καλοκαίρι υπό αντίξοες συνθήκες.

Καταρχάς ευχαριστώ ιδιαίτερα τους κ.κ. Αντώνη Γραβάνη και Νίκο Βλαχούλη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου της μητρικής ΑΕΛ που με τίμησαν με την επιλογή τους ως προπονητή της νέας ομάδας της ΑΕΛ με βάση ένα πλάνο που καταστρώθηκε με λεπτομερές χρονοδιάγραμμα και σύμφωνα με τη φιλοσοφία που διαχρονικά χαρακτήριζε την μεγάλη ΑΕΛ.

Πολλές ευχαριστίες οφείλω στους συνεργάτες μου Γιάννη Βασιλείου και Χρήστο Μιχαήλ και στους ποδοσφαιριστές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες και ιδιαιτέρως τους πιο έμπειρους που δεν ανήκαν στο σωματείο, που με εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν με ενθουσιασμό το πρωτόγνωρο και αγνό εγχείρημά μας δείχνοντας μεγάλη υπομονή.

Επίσης ευχαριστώ και τη νέα διοίκηση του Σωματείου της ΑΕΛ που μου πρότεινε να συνεχίσω τις προπονήσεις, έστω και για το σύντομο αυτό χρονικό διάστημα, παρά τη μεταξύ μας διαφορά φιλοσοφίας.

Με τιμή

Μπεριτζάς Αναστάσιος