Βαθμολογία

Προετοιμασία στα Τρία-Πέντε Πηγάδια η ΑΕΛ!

Τρέχουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στην ΑΕΛ μετά και την εκλογή του Βαγγέλη Πλεξίδα που θα είναι ο χρηματοδότης της ομάδας τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Την Κυριακή το βράδυ ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του νέου τεχνικού που είναι ο Κώστας Παναγόπουλος.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Την Τρίτη το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο στάδιο Αλκαζάρ (όχι επίσημη). Όπως έγινε γνωστό από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή θα γίνει αξιολόγηση του έμψυχου υλικού της ΑΕΛ (έχουν δοθεί όλα τα ονόματα στο νέο τεχνικό) και από άλλη εβδομάδα μετά τον δεκαπενταύγουστο η «Βασίλισσα» θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στα Τρία – Πέντε Πηγάδια.

Αναφορικά με το νέο ρόστερ έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις και σιγά – σιγά θα γίνονται γνωστά περισσότερα. Στόχος της ομάδας είναι να αποκτηθούν περίπου 10 παίκτες έμπειροι που θα βοηθήσουν την ΑΕΛ να επιστρέψει αρχικά στη Β’ Εθνική.

Αναφορικά με το νέο ρόστερ, προτεραιότητα αποτελεί ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Νεμπεγλέρας. Επίσης θα γίνουν συζητήσεις με τους Βούζα, Παπαϊωάννου, Μπλέντι που είναι ελεύθεροι. Επιπλέον πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει να παραμείνει στην ομάδα και ο Νίκος Καρανίκας που δεν τα βρήκε με τον Άρη.