Βαθμολογία

Φιλική ήττα για τον Οικονόμο

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης ανάμεσα στον Οικονόμο και τον Α.Ο. Τρίκαλα 1963. Οι δύο ομάδες πιθανόν να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αν είναι στον ίδιο όμιλο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τελικό αποτέλεσμα 1-2 με την αναμέτρηση να έχει δύο πρόσωπα. Στο πρώτο οι γηπεδούχοι έδειξαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και κατάφεραν με τον Κωστούλα στο 14’ να πάρουν το προβάδισμα, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και σημείωσαν δύο γκολ.

Στο 48’ έγινε το 1-1 με νεαρό Κόλα, ενώ το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 73’ με ωραία ατομική ενέργεια του Βουκέλια (1-2).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Χάρης Νούσιας): Νούσιας, Πρικάκης, Κουρδής, Σκλάβος, Κολλιός, Παναγιώτου Α., Σιαφαρίκας, Καρακώστας, Κίτσιος, Μπαμπάλης, Κωστούλας.

Έπαιξαν και οι: Λικάϊ, Σαπάκος, Παναγιώτου Δ., Κουμπούρας, Ματούλας, Ευαγγελόπουλος, Μπαλαμπάνος, Βαϊτσης, Καραγκούνης, Λαζαρίδης.

Α.Ο. Τρίκαλα 1963 (Ζόραν Μπάμποβιτς): Ψωμιάδης, Ηλίας, Μούτσιος, Κεφαλάς, Στάμος, Αλπάνης, Φορτούνης, Πουλιανίτης, Ιωαννίδης, Μπότης, Χότζας.

Έπαιξαν και οι: Λαφαζάνης, Δρυς, Σβέτκοβοτις, Σίμοβιτς, Βουκέλια, Νταγκαλής, Γιαννούλας, Κόλα, Τεντολούρης, Μπόντε, Γιέφτιτς, Κλαπανάρας.