Βαθμολογία

Στον Ίκαρο Χαλκίδας ο Άσκα

Παίκτης του Ίκαρου Χαλκίδας για έναν χρόνο θα είναι ο Ιβάν Άσκα με τον 23χρονο Αμερικανό να δηλώνει ενθουσιασμένος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Ιβάν Άσκα υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον Ίκαρο Χαλκίδας και δήλωσε ανυπόμονος για να ξεκινήσει τη δουλειά και να ενταχθεί στην ομάδα.
O Ίκαρος Χαλκίδας ενίσχυσε την γραμμή ψηλών του με την προσθήκη του Ιβάν Άσκα! Ο απόφοιτος του Μάρει Στέιτ υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και θα βρίσκεται στην Χαλκίδα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας!».
«Όταν έγινε η πρώτη επαφή με τον Ίκαρο, ενθουσιάστηκα στην προοπτική να αγωνισθώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα», ήταν η πρώτη κουβέντα του 23χρονου άσου. «Ήξερα πως είναι μια πολύ δυνατή λίγκα και στην συνέχεια έμαθα μόνο καλά πράγματα για την καινούρια μου ομάδα. Ανυπομονώ να έρθω στην χώρα σας και να ξεκινήσουμε τη δουλειά για τη νέα σεζόν. Ξέρω ότι η ομάδα μετακόμισε σε μια καινούρια πόλη (σ.σ. Χαλκίδα) και αυτό αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας.
Θα είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας συμπαρασταθεί». Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου Σταύρος Ελληνιάδης πρόσθεσε. «Ο Ιβάν προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα του Βελγίου και οι πληροφορίες που συλλέξαμε ήταν ιδιαίτερα θετικές. Όπως και με τους άλλους παίκτες που έχουμε αποκτήσει, κοιτάξαμε να συνδυάζει το ταλέντο με το κίνητρο και θεωρούμε πως στα 23 του χρόνια η πρόκληση να παίξει σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα σαν την Α1, είναι πολύ μεγάλη. Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα και τον περιμένουμε στη Χαλκίδα».