Βαθμολογία

Έρχονται ξένοι παίκτες για τον Τύρναβο!

Κάθε μέρα που περνάει στη Σαμαρίνα, οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη ανεβάζουν στροφές. Ήδη έχουν συμπληρωθεί έξι μέρες προπονήσεων και η πρώτη εικόνα είναι θετική. Από το Σάββατο το μεσημέρι έχει ενσωματωθεί με την αποστολή και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο επιθετικός Χρήστος Καραγιάννης. Μάλιστα ο εν λόγω παίκτης το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα κάτω από καταρρακτώδη βροχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η προπόνηση να είναι μικρότερης διάρκειας. Πάντως σχετικά με τον Καραγιάννη είναι σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας αφού ακολούθησε ένα μέρος της προετοιμασίας με την Κέρκυρα και αυτό είναι σημαντικό. Εν τω μεταξύ κάθε μέρα που περνάει ανεβάζει στροφές και ο Βραζιλιάνος Μπάρος.

Στα μεταγραφικά η ομάδα αναμένεται να κάνει ακόμα 2-3 προσθήκες. Και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, σήμερα Κυριακή (πιθανότατα) αναμένονται στη Σαμαρίνα κάποιοι παίκτες από το εξωτερικό για να περάσουν από το μικροσκόπιο του Άγγελου Διγκόζη.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συγκεντρώσει καλά στοιχεία και περιμένουν να τους δούνε από κοντά. Αναφερόμαστε σε παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα. Τέλος γίνονται προσπάθειες για κάποιο φιλικό παιχνίδι εντός των ημερών ώστε να δει κάποια πράγματα που θέλει ο νεαρός τεχνικός.