Βαθμολογία

Αυτά είναι τα σχέδια του Βαγγέλη Πλεξίδα για την ΑΕΛ

Ένας αγώνας δρόμου έχει ξεκινήσει για την ΑΕΛ και το νέο «αφεντικό» της Βαγγέλη Πλεξίδα σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Ο νέος επενδυτής της ομάδας από την Παρασκευή το βράδυ έχει μπει στα… βαθιά και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Το πρώτο θέμα που πρέπει να οριστικοποιηθεί άμεσα είναι του προπονητή. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχει γίνει πρόταση στον Κώστα Παναγόπουλο που ήταν πέρυσι πρώτος προπονητής στον Πανιώνιο, ενώ παλιότερα ήταν βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν την απάντησή του.

Ο «Νέμπε» και οι άλλοι…

Αναφορικά με το νέο ρόστερ, προτεραιότητα αποτελεί ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Νεμπεγλέρας. Σίγουρα θα είναι μεγάλη υπόθεση να παραμείνει ο «Νέμπε» στην ΑΕΛ. Επίσης θα γίνουν συζητήσεις με τους Βούζα, Παπαϊωάννου, Μπλέντι που είναι ελεύθεροι. Επιπλέον πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει να παραμείνει στην ομάδα και ο Νίκος Καρανίκας που δεν τα βρήκε με τον Άρη. Ακόμη θα παραμείνουν στην ομάδα και κάποιοι παίκτες της ΑΕΛ που πέρυσι παίζανε στην Κ20 ή ήταν δανεικοί σε ομάδες του νομού.

Για τις μεταγραφές είναι ακόμη νωρίς να πούμε κάτι, παρά μόνο πως η ΑΕΛ θέλει να φέρει στη Λάρισα ένα φορ (κάτω από 30) που πέρυσι αγωνίστηκε στη Β΄Εθνική, με πολύ καλή παρουσία και σίγουρα αν αποκτηθεί θα είναι μια μεγάλη επιτυχία.

Επικοινωνία με Πηλαδάκη και... Arena

Αυτή τη στιγμή πρέπει να βρεθεί λύση και για το προπονητήριο της ομάδας καθώς και τα νέα γραφεία. Επίσης τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επικοινωνήσουν ο Πλεξίδας με τον Πηλαδάκη για να βρεθεί λύση με το θέμα του AEL FC ARENA. Ένα ακόμα θέμα που «καίει» το νέο αφεντικό της ομάδας είναι ο διαχωρισμός των ομίλων και που τελικά θα αγωνιστεί η ΑΕΛ. Γι’ αυτό το θέμα ο ίδιος αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και την ΕΠΟ.