Βαθμολογία

Θετικό το πρώτο τεστ για την Δήμητρα Γιάννουλης

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 0-1

Στην πρώτη της για φέτος φιλική αναμέτρηση η κυπελλούχος ΕΠΣΛ Δήμητρα Γιάννουλης υπερίσχυσε των νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς (U-17) κερδίζοντας το αντίπαλο συγκρότημα με σκορ 0-1. Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Αγιάς, το οποίο παρά την αφόρητη ζέστη, παρουσίασε εξαιρετική κινητικότητα από την πλευρά των παιχτών καθώς επίσης είχε μεγάλο παιχτικό ενδιαφέρον και το παρακολούθησαν 100 περίπου θεατές.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Το συγκρότημα των Γιάννη Μπουρνάκα – Βασίλη Μπακογιάννη παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο μέρος, είχε άριστη κυκλοφορία της μπάλας, πίεσε τους αντιπάλους σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, μην επιτρέποντάς τους να «βγάλουν στο χορτάρι» την άνευ αμφισβήτησης νεανική τους δύναμη και ορμή και δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Ολυμπιακού, σκοράροντας σε μία από αυτές και ακόμη πετυχαίνοντας δοκάρι σε άλλες 2 περιπτώσεις.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε με έξυπνο πλασέ στο 32΄ ο Κωταρέλας, μετά από πάσα του Μανάκα. Ο Φατούρας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας με δυνατό σουτ στο 19΄, έχοντας επίσης δοκάρι στο 26΄ ο Πατσιωτός όταν σε αντεπίθεση της Γιάννουλης, επιχείρησε δυνατό μακρινό σουτ, βρίσκοντας η μπάλα για 2η φορά το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Γαβαλά.

Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι Ολυμπιακοί ανέβασαν ρυθμό μετά το ημίωρο και πήραν πρωτοβουλίες επισκεπτόμενοι αρκετές φορές την περιοχή της Γιάννουλης, σε 2 από τις οποίες απείλησαν με γκολ όταν και εδώ η μπάλα αποκρούστηκε ισάριθμες φορές από τα δοκάρια, ήτοι στο 82΄ με συρτό σουτ του Αράπη (βρήκε τη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού) και στο 89΄ όταν το κοντινό σουτ που επιχείρησε ο Ανδρούτσος, αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της Γιάννουλης.

Το παιχνίδι γενικά είχε ρυθμό και πάθος, διέπονταν ακόμη από πνεύμα και συμπεριφορά άκρως αθλητική, δείχνοντας οι παίχτες και των 2 ομάδων μεγάλη σοβαρότητα και πειθαρχία στις εντολές και υποδείξεις των προπονητών τους, οι οποίοι σαφώς και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από την έκβαση του αγώνα.

Το μόνο αρνητικό στοιχείο ήταν η αφόρητη ζέστη (έναρξη του αγώνα 16:00 …. ), για το οποίο ωστόσο ο διαιτητής κ Καρακώστας έδειξε ελαστικότητα, διακόπτοντας 3-4 φορές την αναμέτρηση για να δροσιστούν με νερό οι παίχτες.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν ο κ Καρακώστας Απ., Μπουμαρσόπουλος Άγις και Ακρίβος Κώστας, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί και σχεδόν αλάνθαστοι στις υποδείξεις τους.

ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Robert Kilin): Γαβαλάς, Ράτζα, Βελέτζας, Ντάσης, Χέλας, Παπουτσίδης, Μιχαλακέλης, Γιανόπουλος, Κιρτσιαλίδης, Αμαραντίδης, Μεζίνι. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Μακροστέργιος, Πεχλιβανίδης, Παπαδάκης, Τσιλίκης, Παπανικολάου, Αράπης, Χατζάρας, Τόλι, Μανθιάτης, Ανδρούτσος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπουρνάκας Γιάννης – Μπακογιάννης Βασίλης): Γκικούδης, Φατούρας, Τέγος, Ζάρας, Μπαλωμένος, Εμμανουήλ, Μανάκας, Γεωργούλας, Κωταρέλας, Παναγιωτίδης, Πατσιωτός. Αγωνίσθηκαν στο β΄ μέρος και οι Κουρούτσαλης, Κωστόπουλος, Μαγκούτας, Δαούλας, Σπανός, Μαυρουδής, Σουφχάρας, Μαλαβιέζος Κ., Παναγιωτόπουλος, Σελήνης, Βελετάνης, Δημέρας.