Βαθμολογία

Beach Tennis στη Λάρισα

To BEACH BAR THALASSA σε συνεργασία με το LARISSA SPORTS CENTER διοργανώνουν για πρώτη φορά ανοιχτό πρωτάθλημα Beach Tennis στις εγκαταστάσεις του THALASSA στον Αγιοκαμπο 10 και 11 αυγουστου. Για τους αρχάριους οι προπονητές του ομίλου αντισφαίρισης Α.Σ.ΟΡΦΕΑΣ θα σας δείξουν πως παίζετε το άθλημα και μετά θα γίνουν δύο κατηγορίες ώστε να ξεκινήσουν οι αγώνες στα δύο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στις εγκαταστάσεις του ΒΕΑCH BAR THALASSA στον Αγιοκαμπο. Τι είναι το Beach Tennis?

Το Beach Tennis παίζετε στην άμμο σε διαγραμμισμένο γήπεδο μήκους 16 μέτρων και πλάτους 8 μέτρων. Το ειδικό φιλέ έχει ύψος 1,78 με πυκνή πλέξη.
2. Χρησιμοποιήτε ρακέτα από πολυμερές πλαστικό μικρότερης επιφάνειας από την κανονική και μπαλάκι μικρότερης πίεσης και αναπήδησης
3. Παίζετε 2 προς 2 δηλαδή διπλό
4. Οι πόντοι είναι σαν του τένις 15-30-40 χωρίς advantage
5. Κάθε παίκτης έχει ένα σερβίς από τη μεριά του
6. Το μπαλάκι απαγορεύετε να κάνει αναπήδηση στην άμμο. Διαφορετικά είναι πόντος του αντιπάλου
7. Στο διπλό δεν δίνετε πάσα στον συμπαίκτη και η μπάλα πρέπει να περάσει το φιλέ με τη μία
8. Και τελευταίος και βασικότερος κανόνας του beach tennis είναι η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι Παρασκευη 9 Αυγουστου είτε στο ΤHALASSA είτε σto LARISSA SPORTS CENTER όποιοι είναι 10 η ώρα στo beach bar Thalassa θα μπουν κατευθείαν στην κλήρωση. Πέρα από το πρωτάθλημα τα γήπεδα θα είναι διαθέσιμα προς το κοινό ώστε να δοκιμάσουν όσοι έχουν περιορισμένο χρόνο. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ 10 euro.
Τηλέφωνο. 2410 851521 larissa sports center.