Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Οδηγίες προς τα σωματεία

Δελτία αλλοδαπών ποδοσφαιριστών για την πρώτη τους εγγραφή

Από την Γραμματεία της Ένωσης ανακοινώνεται ότι οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές που προτίθενται να καταθέσουν στην ΕΠΣΛ δελτία για πρώτη εγγραφή, θα πρέπει έγκαιρα να καταθέσουν στη Γραμματεία τα πλήρη στοιχεία τους ( φωτοτυπία και μετάφραση πιστοποιητικού ή ταυτότητας της Χώρας τους και φωτοτυπία του διαβατηρίου τους). Τα στοιχεία αυτά θα σταλούν στην ΕΠΟ και θα απαιτηθεί περίπου χρόνος 1 μήνα για να δοθεί απάντηση από την Ομοσπονδία.

Οδηγίες της ΕΠΣΛ προς τα σωματεία

για τις μεταγραφές, επανεγγραφές, πρώτες εγγραφές

και δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων

σε πρωταθλήματα και κύπελλο

Από την Γραμματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και εν όψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής  περιόδου 2013 - 2014, ανακοινώνονται για άλλη μια φορά οι παρακάτω οδηγίες προς τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές των τοπικών σωματείων που επιθυμούν την μεταγραφική  περίοδο να πραγματοποιήσουν μεταγραφές, επανεγγραφές, πρώτες εγγραφές ώστε να γνωρίζουν τους τρόπους, ημερομηνίες κ.λ.π., για την πραγματοποίηση αυτών:

- Οι μεταγραφές των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που άρχισαν ήδη, θα πραγματοποιηθούν μέχρι και την 2 Σεπτεμβρίου 2013

- Οι επανεγγραφές ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθούν από την 2 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι την 30 Σεπτεμβρίου 2013.

- Πρώτες εγγραφές ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθούν από την 2 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2013.

 Εφίσταται η προσοχή τους για την προσκόμιση των απαιτούμενων στοιχείων στη Γραμματεία, να τηρηθούν απαρέγκλιτα οι παραπάνω ημερομηνίες κατάθεσης, αλλιώς από την ΕΠΟ θα απορριφθούν σαν εκπρόθεσμες οι αιτήσεις τους.

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ

Επίσης, από τη Γραμματεία της Ένωσης, ανακοινώνεται για άλλη μια φορά το ύψος των χρηματικών παραβόλων που θα πρέπει να κατατίθενται στο ταμείο της ΕΠΣΛ για την κατάθεση και έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών, που είναι το εξής:

- Για κάθε δελτίο των ομάδων των τοπικών κατηγοριών (Α΄, Α1, Β΄ και Γ΄) το ποσό των 20 ευρώ.

- Για κάθε δελτίο ερασιτεχνικών τμημάτων ΠΑΕ, το ποσό των 50 ευρώ.

- Για κάθε δελτίο ομάδων Γ΄ Εθνικής, το ποσό των 60 ευρώ

- Για τα δελτία ορισμένου χρόνου, τα χρηματικά παράβολα είναι τα εξής: 1 χρόνου=300 ευρώ, 2 χρόνων= 200 ευρώ και 3 χρόνων= 100 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία της Ένωσης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων της Ένωσης στα πρωταθλήματα και το Κύπελλο της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και οι ημερομηνίες έναρξης αυτών, έχουν καθοριστεί ως εξής:

- ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ: Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την 23 Αυγούστου (υποχρεωτική είναι η συμμετοχή για τις ομάδες των Α΄ και Α1  κατηγοριών), κλήρωση αγώνων στις 27 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» (ημέρα της Γενικής Συνέλευσης) και διεξαγωγή αγώνων της πρώτης φάσης το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2013.

- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Α΄ και Α1 κατηγοριών: Η ημερομηνία κατάθεσης δηλώσεων συμμετοχής έχει ήδη λήξει. Η κλήρωση των αγώνων την 27 Αυγούστου στο «Διόνυσος», ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και έναρξη των πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2013.

- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Β΄ και Γ΄ κατηγοριών: Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την 23 Αυγούστου 2013, η κλήρωση των αγώνων την 10 Σεπτεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» και έναρξη των πρωταθλημάτων, η Β΄ κατηγορία το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013 και η Γ΄ κατηγορία το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2013.