Βαθμολογία

Να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες τα σωματεία Γ΄ Εθνικής

Από την Γραμματεία της ΕΠΣΛ υπενθυμίζεται για άλλη μια φορά το έγγραφο της ΕΠΟ (Επιτροπής Γ΄ Εθνικής κατηγορίας), που στάλθηκε στην Ένωση και αφορά τα σωματεία της δύναμής της που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2013 - 2014 και έχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς την ΕΠΟ και την ΕΠΣΛ. Το πλήρες κείμενο του συγκεκριμένου εγγράφου έχει ως εξής:

«Η Επιτροπή Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ανακοινώνει ότι τα σωματεία που έχουν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013 - 2014, υποχρεούνται μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 να εξοφλήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τις Ενώσεις Ποδ0οσφαιρικών Σωματείων.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα ζητήσει από τις ΕΠΣ βεβαιώσεις εξόφλησης και στην περίπτωση που τα σωματεία εξακολουθούν να οφείλουν δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12.00΄ στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Την ίδια μέρα θα ανακοινωθεί και η συγκρότηση των ομίλων και ο καταρτισμός του αγωνιστικού προγράμματος. Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας έχει οριστεί για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013».

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Από τη Γραμματεία της Ένωσης γίνεται η υπενθύμιση και προς τους εκπροσώπους των τοπικών σωματείων που θα αγωνιστούν τη φετινή περίοδο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ, ότι για να γίνει δεκτή η συμμετοχή τους στις κληρώσεις των αγώνων των πρωταθλημάτων και καθ΄ επέκταση η συμμετοχή τους στους αγώνες, θα πρέπει να τακτοποιήσουν έγκαιρα τις όποιες οικονομικές τους εκκρεμότητες (αν υπάρχουν) προς το ταμείο της Ένωσης.