Βαθμολογία

Με Κούτση στο τιμόνι ο Φωκικός

Θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις του νέου προπονητή του Φωκικού, Γ. Κούτση, από τον Φωκικό και τους φιλάθλους του, όπως εξομολογείται σε δηλώσεις του στο Fokikos.gr. Όπως είπε, «ο κόσμος της Άμφισσας αντιλαμβάνομαι πως αγαπάει το ποδόσφαιρο και εύχομαι αυτό να αποδειχθεί και έμπρακτα με την ζήτηση των διαρκείας που εξέδωσε η ΠΑΕ».

Ερωτηθείς για την δύσκολη οικονομική συγκυρία ειδικότερα στο άθλημα αλλά και ειδικότερα στην ομάδα της Άμφισσας, εκτίμησε ότι όλες οι ομάδες βρίσκονται σε ανάλογη θέση και δεσμεύτηκε να κάνει με την σειρά του τις καλύτερες δυνατόν επιλογές από παίχτες ποιοτικούς με μικρό κόστος. Τέλος επισήμανε ότι στόχος είναι να «χτιστεί» από την αρχή ο Φωκικός και να μπορέσει η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Επιπλέον όπως έγινε γνωστό ο Φωκικός για ακόμα μια χρονιά επενδύει στους νέους και για αυτό και αποφάσισε να προωθήσει στην αντρική ομάδα τους ποδοσφαιριστές Ταξιάρχη Κυριάκη και Κλήμη Μιχάλη.

Ακόμα αποκτήθηκαν τρεις νέοι ποδοσφαιριστές ταλέντα. Πρόκειται για τους Αθ. Γκιμούση τερματοφύλακα από τον Α.Ο Γλυκών Νερών, ο Λιέση Ορέστ αμυντικός από την Ελάτεια, ο Καραμπελούσης Αθ. από Χρυσό Σερρών.

Στον Φωκικό ανήκουν ο Δημ. Τζέκος επιθετικός – παλιός γνώριμος της ομάδας- που αγωνίστηκε πέρσι στην Επισκοπή, ο Γ. Πολυχρονάκης στόπερ που έχει αγωνιστεί στην Εθνική Νέων, τους Νέους του Ολυμπιακού καθώς και στην β΄ομάδα της Στουτγκάρδης, ο Ν. Μελίσσας τερματοφύλακας με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και τέλος ο Σταματέρης δεξί μπακ δανεικός από την Καλλονή.

Παραμένουν από το περσινό ρόστερ οι Σκαρίμπας, Warden, Θέος, Ζαχαρόπουλος, Κοντογεώργος και Γεωργουσόπουλος ενώ γίνονται συζητήσεις με τους Essono και Καραπέτσα.