Βαθμολογία

Στον Α.Ο. Τρίκαλα 1963 ο Μιχάλης Ψωμιάδης

Στην ανακοίνωση απόκτησης του τερματοφύλακα Μιχάλη Ψωμιάδη προχώρησε η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα 1963. Αναλυτικά: Ο Α.Ο. Τρίκαλα 1963 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Μιχάλη Ψωμιάδη από τον Αιγινιακό. Είναι γεννηθείς στις 23/3/1984, έχει ύψος 1,97 και έχει σημαντικές παραστάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Με τη συγκεκριμένη μεταγραφή η ομάδα μας θωρακίζει την εστία της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής όπου και θα μετέχει.

Ο Ψωμιάδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια η πορεία του ήταν διαρκώς ανοδική. Οι ομάδες που αγωνίστηκε μέχρι σήμερα: Λύκοι, Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ, Καβάλα, Πρέβεζα, Πυρσό Γρεβενών, Κέρκυρα, Νίκη Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών και Αιγινιακό (το τελευταίο εξάμηνο).

Ο Ψωμιάδης την Πέμπτη το απόγευμα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στο Λογγάκι.

Μετά από την συμφωνία με τον Α.Ο. Τρίκαλα 1963 ο Μιχάλης Ψωμιάδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: Είναι μεγάλη μου χαρά που ανήκω στην οικογένεια του Α.Ο. Τρίκαλα 1963. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα του στόχους της που σίγουρα δεν είναι μόνο η άνοδο στην παραπάνω κατηγορία…

Ο τρόπος που με πλησίασε η διοίκηση και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας με σκλάβωσε και σε συνδυασμό με το ειδικό βάρος της φανέλας δεν χρειάστηκαν παρά λίγο μόνο λεπτά για να συμφωνήσω. Εύχομαι με τη λήξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς να πανηγυρίσουμε την άνοδο.