Βαθμολογία

Ο Πλεξίδας άνοιξε τα χαρτιά του για την ΑΕΛ

Δόθηκε η πολυαναμενόμενη συν.τύπου  του Ε.Πλεξίδα σήμερα το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Λάρισας. Παρουσία δημοσιογράφων και λίγου κόσμου στην αίθουσα τοποθετήθηκε για όλα τα τεκταινόμενα από τότε που ενδιαφέρθηκε πριν τρεις μήνες μέχρι τώρα  και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αλλά και του κόσμου .

Tου Θάνου Αναστασίου

Αναλυτικά δήλωσε: «Είμαι εδώ και ο είμαι ο άμεσος ενδιαφερόμενος για την ΑΕΛ. Εγώ είμαι εδώ αντιπροσωπεύοντας τον εαυτό μου και την επιχείρηση της οικογενείας μου και όχι ξένους επιχειρηματίες. Εγώ δεν είμαι μάνατζερ. Εγώ είμαι ένας Τρικαλινός επιχειρηματίας καταγόμενος από χωριό των Τρικάλων όπου μεγάλωσα στην Λιβαδειά. Ο χρόνος για την ΑΕΛ έχει τελειώσει. Είμαστε στο - 10 ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον να βρισκόμαστε αν όχι στο + 10 τουλάχιστον τουλάχιστον στο 0.

Ποιο είναι το πλάνο σας για την ΑΕΛ;
«Το πλάνο μου είναι να υπάρχει μια ομάδα στην Γ΄ Εθνική και μια ομάδα στην Α΄τοπική κατηγορία. ΑΕΛ σημαίνει κάθε χρόνο άνοδο και την τρίτη χρονιά τετράδα στην Super League».

Έχετε ανθρώπους που θα μπορέσουν θα σας στελεχώσουν;
«Αυτό πρέπει να γίνει με όλους μαζί. Στη διοίκηση. Απαιτώ από όλους τους Λαρισαίους που μπορούν και θέλουν να έρθουν να με στελεχώσουν».

Εννοείται θέλετε συμπαίκτες;
«Συμπαίκτης είναι και αυτός που παίρνει το διαρκείας του στην ομάδα. Θέλω άτομα που θα μπορούν να μπουν στην διοίκηση μαζί μου. Και θέλω να είναι όλοι τους Λαρισαίοι».

Η πορεία σας στα Τρίκαλα ήταν επιτυχημένη;
«Όταν εγώ άφησα τα Τρίκαλα τους άφησα 200.000 ? ταμείο και ζήτησα από κάποιον να βάλει 27.000 ? και δεν βρέθηκε κανείς. Τα συμπερασμάτα δικά σας».

Tι επιλέγετε; Αλκαζάρ ή Arena;
«Εγώ θέλω να είμαστε στο AEL FC ARENA. Οι ομάδες κάνουν τα γήπεδα και όχι τα γήπεδα τις ομάδες. Εγώ θα κάτσω στο τραπέζι με τον Κώστα Πηλαδάκη και θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω το ARENA. Αν και την δεδομένη χρονική στιγμή μας αφορά περισσότερο το προπονητικό και όχι το γήπεδο».

Στα άτυπα γκάλοπ στην πόλη της Λάρισας, χάνεται το προβάδισμα σας λόγω της πορείας σας στα Τρίκαλα. Τι έχετε να πείτε στον κόσμο της ΑΕΛ ούτως ώστε να κοιμάται ήσυχος σε περίπτωση όπου η ΑΕΛ περάσει στα χέρια σας;
«Το να σας χαϊδέψω τα αυτιά είναι το μόνο εύκολο. Ο Πλεξίδας μιλά με έργα και όχι με λόγια. Άλλωστε όπως σας είπα εγώ ζητούσα εγγυητική 27.000 ? από κάποιον και του παρέδιδα ταμείο 200.000 ? και δεν βρέθηκε κανείς. Το όνομα Πλεξίδας ισοδυναμεί με άνοδο».

Σκέφτεστε να επενδύσετε και στα άλλα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ;
«Σήμερα μιλάμε για το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολοι οι καιροί και θα είναι δύσκολο να επενδύσω και στα άλλα τμήματα».

Είστε τόσο ρομαντικός όσο ακούγεστε;
«Τρελός είμαι. Έχω τα λεφτά και θέλω να τα επενδύσω στην ΑΕΛ. Έχω φανταστεί την ΑΕΛ να παίζει με τρεις φανέλες. Μαύρο, γιατί έχει χαθεί αρκετός κόσμος για αυτήν την ομάδα, Λευκό με την βυσσινί ρίγα όταν θα παίζει και δεν θα έχει εξασφαλίσει την άνοδο και μόλις το κάνει θα φορέσει τη βυσσινί φανέλα».

Πόσα χρήματα έχετε σκοπό να ξοδέψετε στην ΑΕΛ;
«Όσα χρειαστεί η ομάδα για να βγει».

Πως θα με πείσετε ότι εγώ θα πρέπει αύριο στην Γ.Σ. να ψηφίσω εσάς;
«Μια ομάδα η οποία θα στηθεί μέσα στη τρεις μέρες. Δεν μπορούμε τώρα να μιλάμε για γήπεδο. Αν αύριο έρθει κάποιος και πει πως θα παίξω στο ARENA θέλει 150.000 ? με το καλημέρα».