Βαθμολογία

Στόχος η άνετη παραμονή στο Ομορφοχώρι

Η Δόξα Ομορφοχωρίου, είναι μία από τις ομάδες, που ανέβηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Ομορφοχωρίου, αν και άπειρη από τα «σαλόνια» του Νομού μας, θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της και να πετύχει κάτι καλό την νέα χρονιά που έρχεται.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα, ενισχύθηκε αρκετά κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με μεταγραφές ουσίας και ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά την κατηγορία και που είναι έτοιμοι να συνδράμουν στην προσπάθεια που θα γίνει φέτος. Παράλληλα, η επιλογή του Μάκη Αλεξούδη στο τιμόνι της ομάδας, αποτελεί εγγύηση μιας και ο έμπειρος τεχνικός έχει αποδείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια. Η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για ότι χρειαστούν, ενώ το κλίμα είναι οικογενειακό. Το athleticlrissa, βρέθηκε στο γήπεδο του Ομορφοχωρίου, όπου κάνει την προετοιμασία της η Δόξα Ομορφοχωρίου και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό, καθώς επίσης και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Γκόλαντας Π.(Άρης Κουλουρίου), Ανδρώνης Θ.(Λαρισαϊκός), Ιορδανίδης Χ.(Άρης Λάρισας), Ρουμελιώτης Κ.(Όλυμπος Λάρισας), Ανδρεόπουλος Ν., Τσακαβίτης Δ.(Λαρισαϊκός).

Έφυγαν: Πότσης Γ.(Αμπελόκηποι), Τασιόπουλος Ν.(Απόλλων Λάρισας), Φαρμάκας Σ.(Τοξότης Λάρισας), Μητσάκος Τ.(ελεύθερος).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Γιώργος Μαξιμιάδης, υπογράμμισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού Λάρισας, καλή χρονιά, πάνω απ’ όλα με υγεία και καλό κουράγιο σε όλους τους παράγοντες. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή συνεργασία με την ΕΠΣ Λάρισας και καλές διαιτησίες στον Σύνδεσμο Διαιτητών Λάρισας. Από εκεί και πέρα, ο στόχος της Δόξας Ομορφοχωρίου για την φετινή σεζόν, είναι μια άνετη παραμονή και καλά αποτελέσματα στα παιχνίδια που θα δώσουμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, στο οποίο η Δόξα Ομορφοχωρίου, έχει κάποια χρόνια να συμμετάσχει. Κάναμε μεταγραφές, κάποιους αξιόλογους ποδοσφαιριστές, όπως ο Τσακαβίτης, ο Γκόλαντας, ο Ιορδανίδης, ο Ανδρώνης αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά και πιστεύω ότι σε συνδυασμό με το παλιό ρόστερ της ομάδας θα καταφέρουμε άνετα να κάνουμε μια καλή πορεία».

Ο προπονητής της Δόξας Ομορφοχωρίου, κύριος Μάκης Αλεξούδης, ανέφερε τα παρακάτω στις δηλώσεις που έκανε: «Ακόμα μια νέα χρονιά ξεκίνησε, μια νέα αρχή, που μας βρίσκει και πάλι στα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Κατ’ αρχήν εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και χωρίς τραυματισμούς και να κάνουμε μια καλή προσπάθεια. Το Ομορφοχώρι, είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, η διοίκηση βρίσκεται δίπλα σε όλους μας και λύνει όλα τα προβλήματα και περιμένουμε την νέα χρονιά να είμαστε σωστοί καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και να έχουμε μια πολύ καλή πορεία».

Από τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Ομορφοχωρίου, μίλησαν οι Δημήτρης Τσακαβίτης, Περικλής Γκόλαντας και Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης. Αναλυτικά όσα είπαν:

Δημήτρης Τσακαβίτης: «Εύχομαι αρχικά, να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Φέτος, ήρθα σε μια ομάδα με ιστορία και ίσως από τις πιο παλιές στον Νομό. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Έχουμε έναν καλό προπονητή και ο πρόεδρος μαζί με όλη την διοίκηση προσπαθούν για το καλύτερο. Γενικά, έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα. Η ομάδα θα στηριχθεί σε παιδιά από το χωριό όπως είναι και το σωστό, ενώ παράλληλα έγιναν και κάποιες μεταγραφές, που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι μια άνετη παραμονή, παίζοντας όμως ταυτόχρονα και καλό ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθούμε».

Περικλής Γκόλαντας: «Ήρθα σε μια ομάδα, που έχει στόχο την άνετη παραμονή και πιστεύω ότι στο τέλος θα το καταφέρουμε. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά φέτος και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης: «Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους, να γίνει ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα καθαρό από όλες τις πλευρές. Τώρα όσον αφορά την ομάδα μας, θα ήθελα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ελπίζω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια που θα γίνει».