Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία για το νέο επενδυτή

Βρισκόμαστε μια μέρα πριν την καθοριστική Γ.Σ όπου θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος επενδυτής που θα αναλάβει τα ηνία της ΑΕΛ.

Του Θάνου Αναστασίου

Συγκεκριμένα, αυτήν τη στιγμή το ΔΣ των «βυσσινί» έχει στα χέρια του πέντε προτάσεις. Αυτές του Τρικαλινού επιχειρηματία Βαγγέλη Πλεξίδα, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αλέκου Αλεξανδρή για λογαριασμό ξένου επιχειρηματία, του Ν. Λυράκη για λογαριασμό ξένης εταιρείας αθλητικού μάρκετινγκ με έδρα το Λονδίνο, ενός Λαρισαίου επιχειρηματία ο οποίος δεν επιθυμεί προς το παρόν να δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του και, τέλος, business plan από εταιρεία για λογαριασμό αλλοδαπού επιχειρηματία που δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του, επίσης. Από αυτές τις προτάσεις πρέπει να θεωρήσουμε εκτός απροόπτου τις τρεις ως εκείνες που θα προχωρήσουν στην τελική  φάση αφού οι δύο λογικά θα κοπούν.

Η περίπτωση του επιχειρηματία (Δ.Βαρβουτάκος) με το business plan απορρίπτεται επειδή ζήτησε προθεσμία μέχρι τις 14 Αυγούστου πράγμα που είναι αδύνατο να συμβεί λόγω έλλειψης χρόνου. Επίσης η περίπτωση του Α. Αλεξανδρή φαίνεται ότι δεν προχωράει λόγω κωλυσιεργίας της εταιρείας του εξωτερικού που εκπροσωπεί. Άρα οι  τρεις περιπτώσεις που προκρίνονται είναι Ε.Πλεξίδας, Ν.Λυράκης και η ομάδα Λαρισαίων επιχειρηματιών.

Όλα θα τελειώσουν αύριο με τις οριστικές αποφάσεις μέσω ονομαστικής ψηφοφορίας των μελών της Ερ.ΑΕΛ στις 17.00 στο ξενοδοχείο Διόνυσος.