Βαθμολογία

Δύο έμπειρους παίκτες θέλει ο Μαχητής

Συνεχίζεται η προετοιμασία στο στρατόπεδο του Μαχητή. Σήμερα το πρόγραμμα έχει διπλή προπόνηση, μία στις 6 το πρωί, στο Κηποθέατρο η οποία περιλαμβάνει τρέξιμο και η άλλη στις 20:00 στο γήπεδο της Κοιλάδας η οποία περιλαμβάνει τακτική.Στα μεταγραφικά θέματα τώρα, η ομάδα του Μαχητή προσπαθεί να εντάξει ακόμα δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της σε καίριες θέσεις που απασχολούν πολύ τον προπονητή κ. Νίκο Σταυροθεόδωρο.

Ο Ηλίας Λιλλολάρι ήρθε με άδεια από την Αυλώνα όπου και υπηρετεί εκεί τη στρατιωτική του θητεία και αναμένεται να υπάρχει θετική εξέλιξη ώστε ο «Λίλο» να φορέσει για 2η χρονιά τη φανέλα του Μαχητή.

Το νέο «Χορηγικό πρόγραμμα και προτάσεις διαφημιστικής προβολής» για την περίοδο 2013-2014 τρέχει από χτες το τμήμα Marketing του Μαχητή. Καινούργιες προτάσεις διαφήμισης, σε μια περίοδο όπου η ομάδα χρειάζεται την οικονομική στήριξη από τους τοπικούς επιχειρηματίες, η ομάδα του τμήματος Marketing επισκέπτεται καθημερινά επιχειρήσεις που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά και άλλες που είναι στο στόχαστρό της.«Η διαφήμιση είναι ένα από τα όπλα του επιχειρηματία για την αναγέννηση της επιχείρησή του, γι’ αυτό και δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό τον τομέα, δίνοντας τον επιχειρηματία την καλύτερη προβολή μέσα από την ομάδα του Μαχητή», τόνισε ο γενικός διευθυντής του Μαχητή Αχιλλέας Στεργιάκης.

Την αρχή στο «Χορηγικό πρόγραμμα και προτάσεις διαφημιστικής προβολής» έκανε η εταιρία «Χαλάτσης» η οποία εδρεύει στην Λάρισα στο 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται σε είδη πυροσβεστήρων, ενδυμασία εργασίας αλλά και σε ιατρικά είδη. Η διοίκηση καλωσορίζει στην οικογένεια του Μαχητή τον κ. Βασίλη Χαλάτση σαν χορηγό για 2η χρονιά και ο οποίος είναι πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα προκειμένου να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

* Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την προετοιμασία της ομάδας που συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Πηγή: Ελευθερία