Βαθμολογία

Μια καλή πορεία το ζητούμενο στον Ηρακλή Χάλκης

Πέρυσι, ο Ηρακλής Χάλκης, αν και νεοφώτιστος στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, κατάφερε να σώσει εύκολα την παρτίδα και να κερδίσει επάξια μια άνετη παραμονή. Φέτος, το ιστορικό αυτό σωματείο, έχοντας την εμπειρία της περσινής χρονιάς έχει σαφώς υψηλότερες βλέψεις, ενώ όπως είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, θέλουν να φέρουν τον κόσμο του χωριού στο γήπεδο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Νίκος Ανδρέου, παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας, πράγμα λογικό, μετά και την περσινή επιτυχημένη πορεία που έκανε η ομάδα από το σημείο που ανέλαβε, ενώ και ο βασικός κορμός της ομάδας έμεινε αναλλοίωτος, καθώς ελάχιστοι ποδοσφαιριστές έφυγαν και στο υπάρχον σύνολο προστέθηκαν και άλλοι. Το athleticlarissa, βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, στο γήπεδο της Χάλκης και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό, καθώς επίσης και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Δημόπουλος(Ανθούπολη), Ρέψης(Πυργετός), Τσίρκας(από ομάδα του Πειραιά), Μάνης(Άρης Λάρισας), Γιουργιώτης(ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου).

Έφυγαν: Παπαδημητρίου(Αετός Αμυγδαλέας), Παζώλης(Ροδιακός), Κυριάκος(ελεύθερος), Αθανασόπουλος(ελεύθερος).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Δημήτρης Μπακαλούλης τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Στόχος μας είναι, να κινηθούμε και φέτος στον ίδιο ρυθμό και να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι από πέρυσι. Θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να επαναφέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο. Για εμάς το κάτι παραπάνω είναι αυτό, να είμαστε φέτος καλύτεροι από πέρυσι».

Ο προπονητής του Ηρακλή Χάλκης, κύριος Νίκος Ανδρέου, ανέφερε τα εξής στις δηλώσεις του: «Στόχος του Ηρακλή Χάλκης για φέτος, είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να κάνει καλύτερη πορεία από πέρυσι, να προωθηθούν κι άλλα νέα παιδιά μέσα από την ομάδα και φυσικά να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο μας. Αυτό που θέλουμε είναι μια καλή πορεία».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ομάδας, μίλησαν οι Κλέαρχος Θυμάκης, Σωτήρης Βογιατζής, Γιάννης Τσιλιάκος, Χάρης Αλμυρούλης και Αλέξης Τζατζάκης. Αναλυτικά όσα είπαν:

Κλέαρχος Θυμάκης: «Φέτος, περιμένουμε μια καλή πορεία από την ομάδα και σίγουρα καλύτερη από την περσινή. Ο βασικός κορμός παρέμεινε όπως ήταν, ενώ παράλληλα ήρθαν και κάποια νέα παιδιά που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν κι αυτοί με την σειρά τους την ομάδα. Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται δίπλα μας, πιστεύω να τα πάμε καλά φέτος και να καταφέρουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο».

Σωτήρης Βογιατζής: «Στόχος της ομάδας μας, αρχικά είναι μια άνετη παραμονή και να συνεχίσουμε στο κλίμα που είχαμε πέρυσι αναμεταξύ μας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε και φυσικά, να δοθούν ευκαιρίες και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές όσο γίνεται».

Γιάννης Τσιλιάκος: «Πρώτον εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά, σε αυτούς που ήταν αλλά και σε αυτούς που ήρθαν στην ομάδα. Στόχος μας είναι να πετύχουμε αρχικά την παραμονή και στην συνέχεια να κοιτάξουμε για ότι καλύτερο».

Χάρης Αλμυρούλης: «Ο κορμός της ομάδας, έχει μείνει σχεδόν ίδιος με την προηγούμενη χρονιά και από εκεί και πέρα έγιναν και κάποιες προσθήκες ποδοσφαιριστών. Ο στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά. Βασική μας επιδίωξη είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να δούμε τις κερκίδες της Χάλκης γεμάτες. Είμαστε όλοι ποδοσφαιριστές που παίζουν μόνο για την αγάπη τους στο άθλημα και μοναδική μας ικανοποίηση είναι να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο»

Αλέξης Τζατζάκης: «Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε ιδανικά, με την διοίκηση να βρίσκεται στο πλάι μας, για ότι χρειαστούμε. Ήρθαν κάποια νέα παιδιά στην ομάδα, τα οποία θα βοηθήσουμε να εγκλιματιστούν πολύ γρήγορα. Ελπίζω να δέσουμε γρήγορα και να πάμε καλύτερα από πέρυσι και να τερματίσουμε μέσα στην πεντάδα».