Βαθμολογία

Έτοιμος για την μάχη της Γ’ Εθνικής ο Μαχητής Τερψιθέας

Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε, όχι μόνο με την κατάκτηση της πρωτιάς στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, μέσω των αγώνων μπαράζ, όλοι στον Μαχητή Τερψιθέας είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας χρονιάς. Έτσι το απόγευμα της Πέμπτης, η ομάδα της Τερψιθέας, βρέθηκε στο γήπεδο της Κοιλάδας, ώστε να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση για φέτος.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Σίγουρα, φέτος, το έργο κρίνεται δυσκολότερο για τους ποδοσφαιριστές των κυρίων Νίκου Σταυροθεόδωρου και Αχιλλέα Στεργιάκη, ωστόσο τόσο οι ίδιοι, όσο και η διοίκηση της ομάδας, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι στις δηλώσεις τους, λέγοντας ότι θα γίνει ότι καλύτερο, ούτως ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι αρχικά η παραμονή. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως φέτος η συγκεκριμένη κατηγορία θα έχει άλλη μορφή, επομένως για όλες οι ομάδες θα χρειαστούν σίγουρα ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής.

 

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Μαλάκος, Νικούλης, Κουρδής, Μπαλαμώτης, Φλώρος.

Έφυγαν: Αποστόλου, Χασιώτης, Κακαζούκης, Σχοινιάς, Μόρφος, Νάκης, Βαβίτσας, Γαβριάς, Ταχτιντής, Παυλόπουλος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Αχιλλέας Παπαρσένος, μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κοιλάδας και ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους και η φετινή χρονιά να μην έχει τραυματισμούς. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους διοικούντες των ομάδων του Νομού, γιατί έχουν δύσκολο έργο την χρονιά που μας έρχεται. Όσο για την δική μας ομάδα θα θέλαμε να είμαστε και πάλι η ευχάριστη έκπληξη και στο νέο πρωτάθλημα και παίρνουμε όλα τα μέτρα, κάνοντας παράλληλα όλες τις απαιτούμενες προσθήκες, ούτως ώστε να τα πάμε καλά και σε αυτήν την κατηγορία. Θέλουμε να βγούμε πάλι πρωταθλητές στο ήθος, στο fair play και από εκεί και πέρα έχουμε εμπιστοσύνη σε τεχνική ηγεσία και παίκτες και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ και στην ΑΕΛ, να επανέρθει γρήγορα εκεί που ανήκει δηλαδή στην Α’ Εθνική και τα Ευρωπαϊκά σαλόνια».

Ο τεχνικός της ομάδας, κύριος Νίκος Σταυροθεόδωρος, ανέφερε τα εξής: «Είμαστε στο ξεκίνημα μια νέας χρονιάς. Σε αυτήν την χρονιά, οι απαιτήσεις για την ομάδα μας μετά από την περσινή της επιτυχία είναι μεγάλες και αυτό απορρέει από το γεγονός ότι η κατηγορία είναι μια κατ’ ουσίαν επαγγελματική κατηγορία, με την έννοια ότι θα βγούμε να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική κοινότητα, με ομάδες πολύ καλύτερες και σε πολλές περιπτώσεις απέναντι σε ομάδες που εκπροσωπούν ολόκληρες πόλεις. Αυτό, μας κάνει να προσπαθούμε όσο πιο πολύ γίνεται, εκμεταλλευόμενοι το θετικό μομέντουμ της περσινής χρονιάς, καθώς η ομάδα βγήκε με μια χαρακτηριστική άνεση και από το εσωτερικό πρωτάθλημα, όσο κι από τα μπαράζ. Σχεδόν όλος ο κορμός έχει μείνει, ενώ παράλληλα ενισχυθήκαμε, φέρνοντας αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Η προσπάθεια αυτήν συνεχίζεται και υπάρχουν ακόμα μια δυο ελλείψεις, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε. Μέσα από όλη αυτήν την δουλειά, σκοπό έχουμε να παρουσιαστούμε στην κατηγορία, όχι ως οι φτωχοί συγγενείς, ή σαν ομάδα που ήρθε για να φύγει εύκολα αλλά να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι τουλάχιστον η παραμονή στην κατηγορία».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Γιώργος Μάτος, Αλέξης Νικούλης, Βασίλης Φλώρος, Παναγιώτης Τσιαντούλης και Θοδωρής Μολάς. Αναλυτικά όσα ανέφεραν.

Γιώργος Μάτος: «Ξεκινάμε την νέα χρονιά με φιλοδοξίες και θέλουμε να καλωσορίσουμε τους καινούριους παίκτες, στην οικογένεια που έχουμε φτιάξει από πέρυσι. Το κλίμα είναι οικογενειακό στην ομάδα και οι στόχοι πάλι είναι υψηλοί. Η ομάδα έχει ποιότητα και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες».

Αλέξης Νικούλης: «Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, παίκτες, διοίκηση και προπονητές. Πάνω απ’ όλα να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί. Από εκεί και πέρα, η ομάδα καλείται να παίξει σε μια καινούρια κατηγορία και ελπίζω μέσα από σκληρή δουλειά και ομαδική προσπάθεια να καταφέρουμε κάτι καλό. Να υλοποιήσουμε τους στόχους μας από νωρίς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα είχε καλούς παίκτες και απέκτησε κι άλλους».

Βασίλης Φλώρος: «Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Έχω έρθει σε ένα σωματείο που δείχνει οργάνωση και υγεία προς τα έξω. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε τόσο εμείς, όσο κι ο κόσμος που θα έρθει».

Παναγιώτης Τσιαντούλης: «Στόχος της ομάδας μας είναι παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Από εκεί και πέρα εκτός έδρας, πρέπει να παίρνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως πέρυσι, που είχαμε μόνο μια ήττα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην χάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Θοδωρής Μολάς: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, να έχουμε μια χρονιά αντάξια της περσινής. Θέλουμε να πάνε όλα καλά, να το ευχαριστηθούμε πάνω απ’ όλα όλοι μας και αν γίνεται να ζήσουμε ακόμα ένα όνειρο».

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ