
ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΦΟΡ ΧΡΗΣΤΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ
Σήκωσαν μανίκια στην ΑΕΛ! Ο χρόνος είναι πλέον αρκετά περιορισμένος και θα πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουν πολλά, ώστε η «Βασίλισσα» του κάμπου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου και θα μετέχει.
Του Χρήστου Γκατζούλη
Η προσωρινή διοίκηση της ΑΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε επαφή με κάποιους παίκτες… Ένας από αυτούς είναι ο έμπειρος φορ της Αναγέννησης Καρδίτσας Χρήστος Αθανασιάδης. Ο εν λόγω παίκτης είναι 33 χρονών και έχει «φάει» τα γήπεδα με το «κουτάλι».
Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες (Βέροια, Ιωνικό, Απόλλων, Ολυμπιακό Βόλου, Καστοριά, Θρασύβουλο, Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, Πυρσό Γρεβενών, Ρόδο). Εάν αποκτηθεί θα είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή.
Επίσης θα γίνουν προσπάθειες να παραμείνουν στην ομάδα οι παίκτες που δεν πήγαν σε κάποια άλλη ομάδα και ήταν δεσμευμένοι με συμβόλαιο με την ΠΑΕ (Μπλέντι, Πρίφτης, Μάλτζαρης κ.α.).
Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες που προπονούνται με την ΑΕΛ, πήραν ρεπό από το τεχνικό τιμ και τον προπονητή Τάσο Μπεριτζά και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα στο γήπεδο «Γ. Μητσιμόνας», δίπλα στο Αλκαζάρ.
Φυσικά μένει να ξεκαθαρίσει το θέμα με την έδρα της ΑΕΛ και το AEL FC ARENA, καθώς και το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Δένδρα, εκεί δηλαδή που πρέπει να προετοιμάζεται η ομάδα της ΑΕΛ.