Βαθμολογία

Ξεκίνημα με 30 ποδοσφαιριστές στον Οικονόμο!

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ…ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ

Μπορεί η περσινή χρονιά να μην ήταν η…ιδανική για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, παρόλα αυτά το μεράκι και η αγάπη των ανθρώπων της φιλόξενης περιοχής έφεραν ξανά την ομάδα στο προσκήνιο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σήμερα Δευτέρα λοιπόν ξεκίνησαν και οι πρώτες δοκιμές στο βοηθητικό γήπεδο της Τσαριτσάνης το οποίο ήταν σε εκπληκτική κατάσταση. Εντυπωσιακό ήταν το νούμερο παιχτών στην πρώτη ανεπίσημη της ομάδας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ 30 ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Κώστα Κατσάρα και του άμεσου συνεργάτη του Χάρη Νούσια. Η προπόνηση κράτησε περίπου 1,5 ώρα, παρουσία και αρκετού κόσμου που βρέθηκε εκεί. Οι δοκιμές θα συνεχιστούν γι’ ακόμη δύο ημέρες και την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρώτη της νέας χρονιάς.

Για την ώρα ο μόνος που έχει ανακοινωθεί είναι ο έμπειρος μέσος Γιώργος Κουρδής. Δεδομένο είναι πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και άλλες μεταγραφές με την διοίκηση του Οικονόμου να σχεδιάζει μαζί με το τεχνικό τιμ μια νέα ομάδα από το μηδέν που θα επιδιώξει να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το athleticlarissa βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και σας παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον φωτογραφικό ρεπορτάζ…

Πάντα στις…επάλξεις ο συνεργάτης του athleticlarissa και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Οικονόμου Γιώργος Μπαμπάλης ετοιμάζει το…ρεπορτάζ σε χρόνο ντε τε!!!

Ο έμπειρος επιθετικός Βαγγέλης Φτίκας, μαζί με τον συντάκτη του athleticlarissa Χρήστο Γκατζούλη τα λένε πριν την πρώτη προπόνηση του Οικονόμου για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά…