Βαθμολογία

1η ΜΕΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ και FAB

Ξεπερνώντας κάθε προσμονή από την πλευρά των διοργανωτών, κυρίως όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, ξεκίνησε το τουρνουά του Οικονόμου «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου ξαναζωντάνεψαν ευχάριστες μνήμες στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης, όπου βρέθηκαν 500 περίπου θεατές και παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις της 1ης μέρας του τουρνουά.

Όλοι θυμήθηκαν τις μεγάλες στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος, τότε που  η ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης έγραφε τη δική της ιστορία στο χώρο του λαρισινού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

ΣΔΟΕ και ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ

ΟΠΑ

ΛΑΓΑΔΕΣ

Η 1η μέρα περιελάμβανε τις παρακάτω συναντήσεις με τα αποτελέσματα:

20:00 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ – FAB(4-9) και ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ – ΣΔΟΕ (8-0)

21:00 MY SELF - PACKMANS (2-3) καιΟΠΑ– ΛΑΓΑΔΕΣ (4-6)

Οι αγώνες διεξήχθηκαν υπό το φως των προβολέων στο «παλατάκι» της Τσαριτσάνης, όπου οι θεατές είχαν την ευκαιρία εκτός των δροσιστικών ποτών και αναψυκτικών να γευτούν καλοψημένα σουβλάκια και λουκάνικα, ύστερα από φροντίδα των διοργανωτών, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τη χαρά και την ικανοποίησή τους από τον ευχάριστο τρόπο που κύλησαν όλοι οι αγώνες και προπαντός από την πολυπληθή παρουσία του κόσμου, προσδοκώντας να είναι ανάλογη ακόμη και μεγαλύτερη η προσέλευση των φιλάθλων και τις υπόλοιπες ημέρες της διοργάνωσης.

PACMANS

MY SELF

Γιώργος Μπαμπάλης