Για έναν ακόμα χρόνο θα αγωνίζεται με το φοίνικα στο στήθος ο Γιώργος Βλαχούλης. Αυτή θα είναι η έκτη σεζόν του έμπειρου Λαρισαίου guard στην ομάδα. Ο Βλαχούλης είναι ο έκτος παίκτης που ανανεώνει τη συνεργασία του με το Φοίνικα Morena, ενώ δεδομένη θεωρείται η προσθήκη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας δύο-τριών εφήβων. Τέλος μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες του περυσινού ρόστερ ώστε να αποφασιστεί η παραμονή τους ή όχι στην ομάδα.
Ανανέωσε ο Γ.Τσούμας
Για τέταρτη χρονιά θα συνεχίσει στο Φοίνικα ο Γιώργος Τσούμας μετά από επιθυμία του κ.Λιάγκα, της Διοίκησης και του ίδιου.
Ο 19χρονος Λαρισαίος guard δεν είναι μόνο το μέλλον αλλά και το παρόν του Φοίνικα και αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.