
«Φρούριο» θα θυμίζει σήμερα από νωρίς το απόγευμα το Πανθεσσαλικό στάδιο και ο ευρύτερος χώρος της Ν. Ιωνίας, ενόψει του ντέρμπι Ολυμπιακού Βόλου - Νίκης, για τα πλέι οφς που θα οδηγήσουν μια ομάδα (από τις τέσσερις που μετέχουν) στην Super League.
Σε σύσκεψη που έγινε με εκπροσώπους των δύο τοπικών ΠΑΕ και με τους Συνδέσμους Φιλάθλων, η Αστυνομία έκανε γνωστό ότι δεν θα επιτρέψει την είσοδο στο στάδιο οπαδών της «φιλοξενούμενης» Νίκης, ενώ ήδη οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι θα πάνε στο Πανθεσσαλικό με μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα, από τη Ν. Δημητριάδα και, μέσω του περιφερειακού, θα κατευθυνθεί στο στάδιο.
Η Αστυνομία από την πλευρά της ετοιμάζεται για να αποτρέψει τυχόν επεισόδιο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, κάτι που μεταφράζεται σε αυστηρότατα μέτρα ασφάλειας, τόσο περιμετρικά του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όσο και στη Ν. Ιωνία.
Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, προκειμένου να «θωρακίσει» την πόλη, για ν' αποφευχθούν επεισόδια, έχει ήδη καλέσει ενισχύσεις διμοιριών υποστήριξης από τη Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και την Ήπειρο, καθώς θεωρεί ότι το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας, για την πορεία των δύο τοπικών ομάδων.
Πηγή: magnesianews.gr