Βαθμολογία

«Μπορεί να φτάνουν και 12 βαθμοί»

ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Μεγάλες μάχες αναμένονται στα πλέι οφ της Β’ Εθνικής με «έπαθλο» το τελευταίο εισιτήριο για τα «μεγάλα σαλόνια» το οποίο ενδεχομένως να κριθεί στους 12 βαθμούς, σύμφωνα με τον Φώτη Κωστούλα. Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού δεν θέλησε να αναφερθεί σε φαβορί για την πρώτη θέση, ενώ τόνισε πως η μη μετακίνηση οπαδών είναι πάγια θέση της ομάδας του.

«Το πρόγραμμα ας πούμε ότι είναι εντάξει. Σημασία όμως δεν έχει πως είναι το πρόγραμμα αλλά να παίρνουμε τα παιχνίδια. Όπως και να έχει το πρόγραμμα, καλό η κακό, πρέπει να παίρνεις τα παιχνίδια μέσα και έξω» επεσήμανε αρχικά με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα panaitolikos1926.gr.

Ερωτηθείς για τους βαθμούς που θα απαιτηθούν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, απάντησε: «Αυτό εξαρτάται από το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το πρωτάθλημα, γιατί κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να έχουμε πολλές ισοπαλίες αλλά το πιθανότερο είναι να φτάνουν 12 βαθμοί».

Όσο για το αν υπάρχει φαβορί, υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να το πω, γιατί με αυτές τις ομάδες έχουμε δώσει κι άλλους αγώνες στην διάρκεια της χρονιάς και έχουμε χάσει αλλά και έχουμε κερδίσει. Θεωρώ ότι είναι όλες καλές ομάδες γι’ αυτό και βρέθηκαν σε αυτές τις θέσεις».

Αναφορικά με το θέμα της μετακίνησης οπαδών, σημείωσε: «Η θέση της ΠΑΕ είναι ιδία από την αρχή του πρωταθλήματος και στην ΕΠΑΕ και σε όλες τις ομάδες ότι εμείς φέτος δεν θα ζητούσαμε εισιτήρια για τους φιλάθλους μας και δεν θα δίναμε και στους αντιπάλους μας. Για τεχνικούς λογούς, επειδή και η αστυνομία δεν το επιτρέπει αλλά και για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο».