Βαθμολογία

Συνεχίζεται η ποδοσφαιρική πανδαισία στη Γιάννουλη

2η ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «MUNDIALITO» ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Συνεχίστηκε για 2η ημέρα το ποδοσφαιρικό τουρνουά «MUNDIALITO», που διοργάνωσε η Δήμητρα Γιάννουλης με τις συναντήσεις της Πέμπτης (16/5) ανάμεσα στα καφέ:

17:00 FRIENDS – PLAY ROOM με αποτέλεσμα 2-2

19:00 PERFECTFRESSO με αποτέλεσμα 1-3

Τα παιχνίδια της σημερινής μέρας παρουσίασαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς και δυναμισμό σε σχέση με την έναρξη του τουρνουά και όσο οι ομάδες πλησιάζουν στην ημιτελική φάση (απομένει 1 αγωνιστική), το θερμόμετρο ολοένα και ανεβαίνει.

Play room και Friends

Fresso

Perfect

Η 1η αναμέτρηση της ημέρας διεξήχθη ανάμεσα στους FRIENDS και PLAYROOM. Οι ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, επισκεπτόμενοι αρκετές φορές με αξιώσεις τις αντίπαλες περιοχές.

Το πρώτο γκόλ (0-1) σημείωσε για την ομάδα του  PLAYROOM ο Ρακιντζόγλου στο 23΄ με κοντινό σουτ από επαναφορά (προηγήθηκε απόκρουση του Τρούκη σε σουτ του Παπαγεωργίου). Ο Μπακογιάννης για λογαριασμό των FRIENDS εκτέλεσε απευθείας φάουλ στο 29΄ βρίσκοντας η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο 48΄ ο Λακερδάς έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει από πολύ κοντά. Τούτο πέτυχε στο 49΄ ο Μπακογιάννης με συρτό μακρινό σουτ, καταλήγοντας η μπάλα στα δίχτυα του Κυριάκη και ισοφαρίζοντας οι Friends σε 1-1.

Ο Ρακιντζόγλου εκτελώντας πέναλτι στο 54΄ έβαλε ξανά μπροστά το Play room με σκορ 1-2. Στο 59΄ μετά από φάουλ του Λακερδά και ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, ο Μαυρουδής επιχείρησε δυνατό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα (70+3΄) η διαιτητής κ Τσακνάκη Δήμητρα καταλόγισε  πέναλτι υπέρ του Playroom, το οποίο εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου και απέκρουσε ο Τρούκης, κρατώντας το αποτέλεσμα 2-2 για την ομάδα του.

Κατά τη 2η αναμέτρηση μεταξύ του PERFECT και FRESSO παίχθηκε ακόμη πιο δυνατό παιχνίδι, έχοντας οι αντίπαλες ομάδες αρκετούς ενεργούς ποδοσφαιριστές στο δυναμικό τους, οι οποίοι σαφώς έδωσαν άλλο χαρακτήρα και αέρα στη συνάντηση Στο 19΄ οι παίχτες του Fresso πήραν προβάδισμα στο σκορ (0-1) με τέρμα που πέτυχε ο Μάρκος Βιλανάκης ύστερα από συρτή σέντρα του Τασιού.

Η απάντηση του Perfect ήλθε στο 26΄ όταν ο Μπαμπάλης έβγαλε με μπαλιά ακριβείας σε θέση βολής τον προπονητή του στη Δήμητρα Γ. Μπουρνάκα και εκείνος μη ξεχνώντας τη τέχνη να σκοράρει – παρά τα κάποια του χρόνια – ισοφάρισε σε 1-1 με ψιλοκρεμαστό σουτ 1-1. 

Ο Κοταρέλας για λογαριασμό του Perfect έχασε στο 29΄ ευκαιρία να σημειώσει τέρμα, σουτάροντας από καλή θέση και αποκρούοντας με τα χέρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Μαστοροδήμος. Στο 43΄ οι παίχτες του Fresso κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαϊτης σημειώνοντας το 1-2. Ο Τασιός διαμόρφωσε με συρτό σουτ στο 57΄ το τελικό 1-3, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο πάσα του Κουτρουμπή Λ.

Τους αγώνες της 2ης μέρας παρακολούθησαν 150 περίπου θεατές, απολαμβάνοντας  παράλληλα με τα παιχνίδια καλοψημένα σουβλάκια και λουκάνικα καθώς και κρύες μπύρες, για τα οποία είχαν φροντίσει δεόντως οι διοργανωτές. Ανάμεσα στους θεατές υπήρχαν πολλές μητέρες με τα παιδιά τους, αρκετές ωραίες παρουσίες καθώς επίσης ποδοσφαιριστές και προπονητές της ευρύτερης περιοχής.

Και τις 2 συναντήσεις διηύθυνε η διαιτητής του συνδέσμου Λάρισας κ Δήμητρα Τσακνάκη. 

Συνθέσεις των 4 ομάδων κατά την 2η ημέρα της διοργάνωσης:

FRIENDS (Τάσος Κουρούτσαλης): Τρούκης, Σουρμελής, Καρκατσέλας, Σαπάκος, Κουρούτσαλης, Μπακογιάννης, Παλάντζας Ν., Καραγιάννης, Μαγκούτας Γ., Λακερδάς, Μαυρουδής. Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Παλάντζας Π. , Σκριάπας Χρ. και Κουλουψούζης Χρ.

PLAY ROOM (Κώστας Δαούλας): Κυριάκης, Ζηρδέλης, Μπαρούτας Σ., Μούσιος, Τσιάρας, Αραπατσάνης, Χατζηλιάδης, Αγριόδημος, Παπαγεωργίου, Χατζηγρηγορίου, Ρακιντζόγλου. Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Παπαγιάννης, Φρέτζιος, Μαγκούτας και Μπαρούτας Ν.

PERFECT (Γιώργος Μπαργιώτας): Παρτάλας, Μάλτζαρης, Μαμάκος Θανάσης, Ντούμος, Φατούρας, Αρσένης, Γερονάτσιος, Μαλαβιέζος Κ., Μπουρνάκας, Μπαμπάλης, Κοταρέλας. Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Ζιάρας, Παπαδόπουλος, Βασιλείου και Τσακνάκης.

FRESSO (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Μαστοροδήμος, Γκουντρουμπής Λ., Βαϊτσης, Βιλανάκης Μ., Τασιός, Νικούλης Αλ., Εμμανουήλ, Γάκης, Χατζημπίρος, Χύτας, Μαυρουδής. Αγωνίσθηκαν και οι Σαϊτης, Ράπτης Αντ., Κυριτσόπουλος, Μηλιώνης Χ., Κοβούσογλου, Βιλανάκης Ν.

Η γραμματειακή υποστήριξη του τουρνουά και ο υπεύθυνος ρεπόρτερ του site Γιώργος Μπαμπάλης (athleticlarissa)

Η 3η ημέρα του τουρνουά (Τρίτη 21/5) περιλαμβάνει τις συναντήσεις: 17:30 CREAM – FRESSO και 19:00 PLAY ROOM - ΒΟΛΤΑ.

Υπεύθυνος φωτορεπορτάζ
Γιώργος Μπαμπάλης