Βαθμολογία

1η ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «MUNDIALITO» ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

FRIENDS

Όμορφα ξεκίνησε η 1η ημέρα του ποδοσφαιρικού τουρνουά που διοργάνωσε για εφέτος η Δήμητρα Γιάννουλης στο γήπεδό της, με τη συμμετοχή καφετεριών της πόλης και στο οποίο έλαβαν μέρος (μοιρασμένοι ανάλογα) τόσο οι ενεργοί ποδοσφαιριστές της Δήμητρας καθώς και παίχτες και προπονητές που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα της και ακόμη ποδοσφαιριστές οι οποίοι διαμένουν στη Γιάννουλη. Το απόγευμα της Τρίτης (14/5) διεξήχθηκαν 2 παιχνίδια 70λεπτης διάρκειας το καθένα, παρακολουθώντας τα  με ενδιαφέρον περί τους 100 θεατές.
Η 1η αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 17:30 ανάμεσα στα καφέ CREAM και PERFECT έληξε  με σκορ 4-1 υπέρ του PERFECT. Το 0-1 πέτυχε ο Κοταρέλας με κοντινό πλασέ στο 4΄ ύστερα από σκαφτή μπαλιά του Μπαμπάλη. Ο Μανάκας ισοφάρισε στο 16΄ με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Μπαρούτα. Στο 62΄ έπειτα από έξοχο συνδυασμό των Μπαμπάλη – Μπουρνάκα, έγινε τελικός αποδέκτης ο Κοταρέλας, ο οποίος εύκολα από κοντινή απόσταση σούταρε, σημειώνοντας το 1-2. Ένας ακόμη πολύ ωραίος συνδυασμός με τους Κοταρέλα – Μπουρνάκα και Γερονάτσιο απέφερε στο 66΄ το 1-3 για την ομάδα του Γ. Μπαργιώτα με σκόρερ τον Γερονάτσιο.

PERFECT

Στο 70+2΄ οι τυπικά φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 1-4 με κεφαλιά του Τσακνάκη ύστερα από σέντρα του Γουγουλούλη. Το 2ο παιχνίδι άρχισε στις 19:00 μεταξύ των καφέ ΒΟΛΤΑ και FRIENDS με αποτέλεσμα 3-2 υπέρ της ΒΟΛΤΑ. Ο Πατσιωτός είχε δοκάρι στο 15΄ για λογαριασμό των FRIENDS. Ο ίδιος παίχτης κέρδισε πέναλτι στο 20΄ εκτελώντας εύστοχα και σκοράροντας σε 0-1. Η ισοφάριση (1-1) για την ομάδα της ΒΟΛΤΑ ήλθε στο 63΄ με ανάποδο ψαλίδι του Κουμπούρα μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 67΄ ο Αμαρλαριώτης πέτυχε με ατομική προσπάθεια το 2-1 και στο 69΄ ο ίδιος παίχτης πάσαρε έξοχα στον Λαζάρου, πλασάροντας ο δεύτερος και σημειώνοντας το 3-1. Στο 70΄ ο Πατσιωτός έστρωσε τη μπάλα στον Παλάντζα Πάρη, ο οποίος μείωσε σε 3-2. Και τις 2 παραπάνω συναντήσεις διηύθυνε με επιτυχία ο διαιτητής του συνδέσμου Λάρισας κ Ντίνου Φλωριάν. 

CREAM

ΒΟΛΤΑ

Συνθέσεις των 4 ομάδων κατά την 1η ημέρα της διοργάνωσης:

CREAM (Τάκης Λιάλιος): Σακελαρίου, Τσακμάκης, Θανασάρας Πάρης, Θανασάρας Μίλτος, Παλάσκας Μάκης, Παλάσκας Νίκος, Σκριάπας Χρ., Θάνος Ν., Λιάλιος Θανάσης, Μανάκας, Μπαρούτας Θ. Στο β΄ μέρος αγωνίσθηκαν και οι Κικίδης, Μαντζαφλάρας, Αθανασόπουλος και Ρόκος.

PERFEC T(Γιώργος Μπαργιώτας): Παρτάλας, Σταυρόπουλος, Μαμάκος Θανάσης, Σκριάπας, Γουγουλούλης, Τσαρούχας, Μαλαβιέζος Κ., Γερονάτσιος, Μιχαλές Γιάννης, Μπαμπάλης, Κοταρέλας. Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Μπουρνάκας, Ζιάρας, Αρσένης και Τσακνάκης.

ΒΟΛΤΑ (Χρ. Γραβάνης): Μαλισιώβας, Γκαλγκανόπουλος, Γκουντρουμπής Φ., Θώμος, Κουμπούρας, Νεστορίδης, Δαούλας, Λαζάρου, Κυρίτσης, Κολοβός, Καρκαντάς. Αγωνίσθηκαν και οι Αμαρλαριώτης, Γραβάνης και Καρκαντάς.

FRIENDS (Τάσος Κουρούτσαλης): Τρούκης, Παλάντζας Ν., Παλάντζας Πάρης, Σαπάκος, Σουρμελής, Μπακογιάννης, Μαυρουδής, Φατούρας, Πατσιωτός, Λακερδάς, Γκαραβέλης. Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Καρκατσέλας, Κουρούτσαλης, Αθανασίου και Κοσμανίδης.

Πριν την έναρξη των αγώνων ο οικοδεσπότης πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης Ηλίας Κουλουψούζης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους, ευχαρίστησε ακόμη και συνεχάρη τους ιδιοκτήτες των καφετεριών της πόλης που αποδέχθηκαν την πρόταση λαμβάνοντας μέρος στη διοργάνωση του τουρνουά και ευχήθηκε να κυλήσουν όλα ήσυχα και ομαλά, προσφέροντας οι αγώνες ευχαρίστηση και συνάμα μια ωραία ανάμνηση τόσο στους αγωνιζόμενους όσο και στους θεατές.
Στην ανάπαυλα των αναμετρήσεων όπως και στο τέλος της ημέρας, πολλοί ήταν εκείνοι που τίμησαν τα σουβλάκια και τις κρύες μπύρες, για τα οποία φρόντισαν, όπως επιβάλλονταν, οι διοργανωτές. Ανάμεσα στους θεατές βρέθηκαν ο αναπληρωτής δήμαρχος Λάρισας Θανάσης Μαμάκος (αγωνίσθηκε με την ομάδα του  Perfect) και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γιάννουλης Γιώργος Πακάκης.

Επόμενη ημέρα για το τουρνουά ορίστηκε η Πέμπτη 16/5 με τις αναμετρήσεις: 17:30 FRIENDS – PLAY ROOM και 19:00 PERFECT – FRESSO.

Γιώργος Μπαμπάλης