
ΤΟΝΙΣΕ Ο ΡΟΜΠΙΝΙΟ
Με αφορμή τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί επιστροφής του στη Σάντος, ο Ρομπίνιο με δηλώσεις του στη «Gazzeta dello Sport» ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να παραμείνει στη Μίλαν και την ερχόμενη σεζόν.
«Ακούω και διαβάζω πολλά, όμως κανείς δεν με ρώτησε αν θέλω να φύγω από τη Μίλαν. Σας πληροφορώ, λοιπόν, πως όσα έγιναν με τη Σάντος, οφείλονται στην πίεση της βραζιλιάνικης ομάδας και όχι στη δική μου. Εγώ ποτέ δεν ζήτησα μεταγραφή, ούτε θέλω να ζητήσω. Είμαι καλά στη Μίλαν και σκοπεύω να συνεχίσω για χρόνια εδώ» ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος.
Εν συνεχεία ο 29χρονος στράικερ των «ροσονέρι» αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2014: «Θέλω να διαβεβαιώσω τους οπαδούς της ομάδας μας πως οι αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν είναι οι τελευταίοι μου με τη φανέλα της Μίλαν. Θα μείνω εδώ και του χρόνου, αλλά και τα επόμενα χρόνια, αφού μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, σκοπεύουμε να συζητήσουμε με τη διοίκηση την ανανέωση του συμβολαίου μου».