Βαθμολογία

Στη λίστα Φέργκιουσον ο Αλκαντάρα

Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Τιάγκο Αλκαντάρα είναι ο μεγάλος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι μετά την απόφαση του 21χρονου άσου να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, θεωρεί πως ο νεαρός παίκτης μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο διεθνής Ισπανός έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα στο τέλος της εφετινής σεζόν, προκειμένου να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο πατέρας του παίκτη των Καταλανών, Μαζίνιο, αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την αγγλική ομάδα, η οποία μάλιστα είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Σημειώνεται πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Αλκαντάρα είναι 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2014.