Βαθμολογία

Η Δήμητρα Γιάννουλης Κυπελλούχος

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 0 – 3 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Δήμητρα Γιάννουλης, ήταν η μεγάλη νικήτρια του 42ου τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αφού κατάφερε να κερδίσει δίκαια με σκορ 0 – 3 τον Απόλλωνα Λάρισας, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο AEL FC ARENA. Την αναμέτρηση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που έδειξε έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας.
Η ομάδα της Γιάννουλης, έφτασε σε μια άνετη επικράτηση, αφού κέρδισε έναν Απόλλωνα, που έμεινε μακριά από τις καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει φέτος.

Η ομάδα του Ζόραν Μπάμποβιτς, παρατάχτηκε με σχήμα 4 – 2 – 3 – 1 ενώ οι κύριοι Μπουρνάκας και Μπακογιάννης, επέλεξαν το 4 – 4 – 2. Ρυθμιστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, έπαιξαν τα πολλά λάθη στα οποία προέβησαν οι αμυντικοί του Απόλλωνα, ενώ χαρακτηριστική ήταν η ασυνεννοησία που επικρατούσε στην αμυντική γραμμή των τυπικά γηπεδούχων. Το πρώτο γκολ, προήλθε από έναν λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Μπάμποβιτς, όταν στο 7ο λεπτό ο Εμμανουήλ Α. του γύρισε την μπάλα με αποτέλεσμα να μπει αυτογκόλ. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, οι ποδοσφαιριστές της Δήμητρας, ξαναχτύπησαν, αυτήν την φορά με τον Λιούσκα, που με διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους πράσινους.

Στο δεύτερο μέρος, αν και ο Απόλλωνας έδειξε να συνέρχεται αρχικά και προσπάθησε να βγει μπροστά, δέχτηκε ακόμα ένα γκολ, στο 61ο λεπτό, και πάλι με τον Λιούσκα, που από κοντά σκόραρε σε κενή εστία, εκμεταλλευόμενος μια ασταθή απόκρουση του Μπάμποβιτς. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι οι αμυντικοί της Δήμητρας έκαναν πολύ καλή δουλειά καθαρίζοντας όλες τις φάσεις και κλείνοντας του διαδρόμους, μην επιτρέποντας έτσι στους επιθετικούς του Απόλλωνα να απειλήσουν την εστία του Τρούκη.

Το φιλμ του αγώνα

- 7’ Γύρισμα του Εμμανουήλ Α. στον τερματοφύλακα Μπάμποβιτς, δεν έκανε σωστό υπολογισμό, η μπάλα στα δίχτυα (1-0).

- 18’ Ο Λιούσκας με διαγώνιο σουτ κάνει το 2-0.

- 61’ Ο Λιούσκας κάνει το 3-0 με κοντινή προβολή, μετά από ασταθή απόκρουση του Μπάμποβιτς σε σουτ του Πατσιωτού.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος

Α’ Βοηθός: Παπαδημητρίου

Β’ Βοηθός: Καραμπούλας

4ος: Μαστοροδήμος

Απόλλων Λάρισας: Μπάμποβιτς, Παππάς, Μπαλαμώτης (46’ Καραγκιόζης), Τσέλιγκας (66’ Μαχαίρας), Εμμανουήλ Α., Εμμανουήλ Θ., Ιωαννίδης, Κόλα (74’ Μαρούδας), Κολοβός, Σπυρόπουλος, Καρβούνης.

Δήμητρα Γιάννουλης: Τρούκης, Φατούρας, Μπαρούτας Ν., Δαλακώνης, Νεστορίδης, Θώμος, Λιούσκας (65’ Μαλαβιέζος Ε.), Μανάκας, Μπαρούτας Θ., Μπαμπάλης (53’ Τάσιος), Πατσιωτός (77’ Σαΐτης).

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση του τροπαίου από την Δήμητρα Γιάννουλης, για πρώτη φορά στην ιστορία της, ακολούθησαν οι απονομές του Κυπέλλου για τους νικητές και των αναμνηστικών μεταλλίων για τους φιναλίστ. Οι απονομές έγιναν από τον δήμαρχο Λαρισαίων κύριο Κώστα Τζανακούλη και διοικητικούς της ΕΠΣΛ.

Γιώργος Μητσιούλης