Βαθμολογία

Πανέτοιμος ο Απόλλων Λάρισας για τον τελικό

ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η ομάδα του Απόλλων Λάρισας είναι έτοιμη για την πολύ σημαντική αναμέτρηση της Τετάρτης στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣΛ κόντρα στη Δήμητρα Γιάννουλης σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA με ώρα έναρξης στις 15:00.

Το συγκρότημα του Ζόραν Μπάμποβιτς θα επιδιώξει να κατακτήσει το τρόπαιο γνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες. Η αναμέτρηση αναμένεται να κριθεί στα σημεία αφού και στα παιχνίδια πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες.

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Απόλλωνα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλη Σκάκο που είναι ανέτοιμος, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γιάννη Αντωνόπουλου. Στα θετικά η επιστροφή του Σπυρόπουλου.

«Θέλουμε το τρόπαιο»

Ο επιθετικός του Απόλλωνα Σπύρος Ιωαννίδης μιλώντας στο athleticlarissa, για το αυριανό ματς τόνισε: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Γνωρίζουμε φυσικά τις δυσκολίες αφού με την Γιάννουλη στο πρωτάθλημα και στα δύο ματς δεν είχε προκύψει νικητής. Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος βρεθεί κοντά μας».